Arama sonuçları: *

1. CevizliCeviz

Türkiye'deki polis araçlarının renkleri hakkında

Türkiye'deki polis araçlarının kırmızı ve mavi tonlarının hex ve rgb kodu nedir bilen var mı ? İnternette araştırdım fakat bir sonuca varamadım. Renk tonunda sadece mavi ve kırmızı mı var yoksa yeşilde var mıdır ? Kodları #ff0000 veya 255 0 0 mıdır kırmızı için ?
  2. CevizliCeviz

Doğum gününüzde ne hediye alınsın isterdiniz ?

Bu hafta arkadaşımın doğum günü var. Ne sever pek bilmiyorum. Siz doğum gününüzde ne hediye almak isterdiniz yazın bende yorumlarınızdan ilham alacağım. (Sevdiğim bir arkadaşım, konu ciddidir trollemeyin lütfen) Edit: Fiziksel bir şey almak istiyorum Edit2: Arkadaşıma pc alacak kadar para basmıyorum
  3. CevizliCeviz

Çöp kutusunu gizlersek ne olur ?

Çöp kutusunu gizlemeyi düşünüyorum fakat boşaltmayı unutabileceğim için gizlemiyorum. Masaüstünde ki çöp kutusunu gizlersem sildiğim dosyalar shift + delete yaptığım gibi komple yok olur mu yoksa farklı bir klasöre mi gidiyor ?
  4. CevizliCeviz

Yere çöp atıyor musunuz ?

Yere attığınız çöplerin birçoğunun rüzgarlar tarafından taşınarak göllere ve nehirlere düştüğünü, oradan da içinde yüzdüğümüz denizlere döküldüğünü biliyor musunuz ? Yere çöp atarken hiç aklınıza bu çöpü arkamdan kim toplayacak diye düşünüyor musunuz ? Bu işi yapan insanlar var fakat sizin...
  5. CevizliCeviz

TruckersMP Haksız yere ban

Arkadaşlar orada park halinde duran skoda aslında yok admin görünmez. Benzinim bitti diye toprak yola çekip servisi arayacaktım fakat görünmez bir duvar varmış ve soldan saçma sapan bir şekilde gelen adam bana çarptı. O adamı göstererek beni banlamışlar. 2 Hafta ban yemişim. Bu arada hesabım...
  6. CevizliCeviz

Açtığım konuları nereden silebilirim ?

Açtığımız konuları nereden silebiliyoruz bir türlü bulamadım ? 1616554193 Silemezsin. Normal üyeler kendi konularını silme yetkisine sahip değiller. Edit: Daha önce yazdığım konuyu silemediğim için konuyu bu şekilde değiştirdim. En azından faydası olur insanlara
  7. CevizliCeviz

Sevdiğim kız evlenmiş

Evet arkadaşlar, lise son sınıftayken çok sevdiğim bir kız vardı. Benim gibi düşünen, araştıran birisiydi. Hep sevmiyormuş gibi yaptım. Başkasından hoşlandığımı söyledim ona , çünkü çekindim. Hoşlanmadığım halde inandırıcı olsun diye hoşlanıyormuş gibi yaptığım kıza teklif edip reddedildim. Ve...
  8. CevizliCeviz

Doğum Günümü Kutlar mısınız ?

Başlıkta da belirttiğim gibi. Bugün doğum günüm ama maalesef ne real'de ne de sosyal medyada arkadaşım yok. Saat 12 olmak üzere ve ailemde arayacak gibi görünmüyor. Doğum günümü kutlar mısınız ? 😭
  9. CevizliCeviz

Bilgisayarınız boşta iken sıcaklığı kaç derece ?

Benim ki 33 derece :sneaky:
  10. CevizliCeviz

Epic Games tarafından dolandırıldım mı?

3 saat önce aldığım Far Cry 5 i oynayamıyorum. Epic Games uygulamasina girdigimde oyuna tikliyorum ve benden aktivasyon kodu istiyor. Banka hesabima baktigimda paranin cekildigini gosteriyor ama oyunu bir turlu acamiyorum. Ubisoft ve Epic Games'e mail attim ama hala donus yok. Ayrica pazartesi...
Top Bottom