Arama sonuçları: *

1. lyiafpsz

Playstation mı yoksa pc mi

Merhaba arkadaşlar. sizce ps5 mi alınır yoksa bilgisayar mı ? https://www.akakce.com/ps5/en-ucuz-slim-digital-edition-1-tb-ssd-oyun-konsolu-fiyati,321437397.html şöyle bir ps5 buldum 20k fiyatı var şimdi düşününce 20-25 bine düzgün bir bilgisayar bulabilirmiyim bilmiyorum. bütçe 26k max
  2. lyiafpsz

Parfüm, deodorant ve deodorant stick

Merhaba arkadaşlar max 700-900 parfüm, deodorant ve deodorant stick önerisi istiyorum ne kadar f/p olursa o kadar ii olur benim için teşekkür ederim. 1725621673 önerisi olan yokmu
  3. lyiafpsz

MSÜ den hava harp okuluna gitmek mantıklı mı ?

Merhaba arkadaşlar. Şuanda 14 yaşındayım bu sene LGS ye hazırlanıyorum ve artık seçeğim mesleği kesinleştirmenin vakti geldi. MSÜ`ne gitmek istiyorum. 2023 taban puanları bu şekildeymiş; Sizce bu puanlara hava harp okulundan pilot olmaya değer mi ? Yoksa...
  4. lyiafpsz

Sizce bu sene şampiyon kim ????

Merhaba arkadaşlar size 2024 senesinin şampiyonu hangi takım olacak benim fikrim Beşiktaş bu sene şampiyon
  5. lyiafpsz

Polat Alemdar hayatı

İyi forumlar ve günaydınlar. Kurtlar vadisi dizisi ile ilgili bir kaç soru soracağım. Polat Alemdar'ın aslan bey ile olan ilişkisi nasıl devam edecek Polat elifle ne zaman sevgili olup evlenecek Ve ne zaman doğruları (Ali olduğunu) insanlara soylicek Not : 47. Bölümdeyim ve spoilera açığım
  6. lyiafpsz

R4t sayesinde bilgilerimize erişen eleman en fazla ne yapabilir?

Merhaba arkadaşlar bundan birkaç ay önce r4t sebebiyle bilgisayarıma erişip tüm bilgilerimi buldular. Sonra biscord uygulaması üzerinden tehdit ettiler tabi ben takmadım direk erişilien biscord hesabını sildim (tehdit mesajlarının videosunu çektikten sonra) sonra bilgisayarı formatladım. Adam...
  7. lyiafpsz

Kurtlar vadisi polat alemdar kaçıncı bölümde istanbulun sefiri oluyor

Merhaba arkadaşlar kurtlar vadisi serisine başladım şuanda 5. bölümdeyim Polat yeni yeni tanıştı Çakır`la. Polat kaçıncı bölümde Çakırla tam böyle dost oluyor ve krallığını kuruyor saygıdeğer herkesin korktuğu bir insan oluyor
  8. lyiafpsz

Merhaba arkadaşlar birkaç müzik önerisi lütfen

Arkadaşlar merhaba babamın flaşına güzel müzikler yüklemek istiyorum böyle çok hareketli olmasın eski şarkılardan olsun bide böyle eski dertlerini hatırlatıcak böyle sigara yakıp dinlecek türden biraz öneri olursa sevinirim
Top Bottom