Arama sonuçları: *

1. White_Recon

yardım! instagram'da biri benimle uğraşıyor.

biri adımın başına "top" gibi kelimeler ekleyip hesap açıp bana takip isteği atıp duruyor. emniyet'e gittim bir şey yapamayız dediler, cimer'e yazdım bir şey çıkmadı. hesabın sahibini nasıl bulurum? dava açıp yalvartmak istiyorum kansızı. şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.
  2. White_Recon

Steam hesabım kaç TL eder?

Buradaki oyunları pek kullanmadığım için bu hesabı satmayı düşünüyorum, Sizce kaç TL eder?
  3. White_Recon

Steam ve Epic Games hesaplarım kaç TL eder?

STEAM OYUNLARI: Red Dead Redemption 2 PES2021 Forza Horizon 4 L4D2 ETS2 Among Us Sherlock Holmes: The Devil's Doughter Valheim Wallpaper Engine Fallout: New Vegas INSIDE LIMBO Shadow of Mordor Shadow of War Ori and the Blind Forest DE Pacify Serious Sam 2 Tomb Raider The Witcher 2 EPIC...
  4. White_Recon

LoL'de oyundan atma sorunu, yardım edin lütfen.

Şuan öğrenci evimde yedek bilgisayarımla çaresizce LoL oynamaya çalışıyorum ama oyun içindeyken oyun bir anda takılıyor ve sonrasında hata verip oyundan atıyor, yeniden bağlan diyip giriyorum ve ardından yine aynı hata oluyor. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
  5. White_Recon

Instagram'da fake hesap tarafından taciz ediliyorum. Ne yapabilirim?

3 4 tane hesap açmış, engelliyorum yine ekliyor. Yaptığı tek şey ana avrat küfür etmek. Ne yapabilirim? Kim olduğunu bulabilir miyim? Canımı sıkmaya başladı.
  6. White_Recon

Araç için Bluetoothlu AUX arıyorum

Şu iki ürün arasında kaldım ama tavsiyelerinizi de bekliyorum. 1: Baseus WXQY-01 2: Baseus Ba01
  7. White_Recon

Tarihi eskilere dayanan oyunlar/filmler/diziler

Witcher - Assassin's Creed tarzı, eski tarihlerde geçen oyun, film ve/veya dizi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  8. White_Recon

15.000₺ Nasıl değerlendirilmeli?

Yaklaşık bir ayda kendi işletmemizden kenara attığım parayla 15.000₺ nakit biriktirdim, altın veya dövize yatırım yapmayı düşünüyorum. Sizce bu parayı nasıl değerlendirmeliyim? DÜZENLEME | Nakit olarak tutmak istemememin sebebi içinden alıp harcanmasını istemiyor olmam. Not: Lütfen kripto...
  9. White_Recon

Covid-19’a yakalananlara ve atlatanlara birkaç soru...

10 günlük karantina süremizin 3. günündeyiz. yaklaşık bir hafta önce babam hasta oldu, 3 gün önce testi pozitif çıktı. eve gelen filyasyon ekipleri anneme ve bana test yaptı ve bizimkiler de pozitif çıktı. babamda şuan az da olsa sırt ağrısı ve halsizlik var, 5 gün önce daha ağırdı bu tarz...
  10. White_Recon

Covid-19'u atlatanlara sorum var...

Herkese iyi akşamlar. Babamın Covid-19 testi pozitif çıktı. Babam hastalığı başladığından beri işe göndermiyoruz, kendisini izole etti ve biz aynı evde yaşıyoruz. Bundan sonra ne olacak? Ben 'temaslı' olarak sokağa çıkma yasağına tabii mi olacağım? EKLEME: Verdikleri ilaçları kullandınız mı?
  11. White_Recon

Din, bilim ve Felsefe üzerine sorgulamak

Din, bilim ve felsefe üzerine bilgiler sunan; Tanrı, ilah, şeytan, cin, melek, tarih gibi konular üzerine videolar çeken aklı başında insanların yönettiği videolar bulabileceğim YouTube kanalları arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Benim bu tarzlardan tavsiye...
  12. White_Recon

İnşaat Şirketi İçin İsim Önerileri

Bu yaz müteahhitliğe başlıyoruz nasipse, kuruluş işlemlerimiz yapılıyor. Firma için modern, anlamlı ve kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. :) Aklımdakiler: Akdeniz, Kuzey, Doğa vs.
  13. White_Recon

En sevdiğiniz Discord kanalları hangileri?

İyi geceler herkese. Discord’da kafa dağıtmalık kanallar arıyorum. Takıldığım birkaç kanal var, donanımarşivi de dahil olmak üzere ama sohbetin muhabbetin güzel olduğu kanalları tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Bu şekilde bir konu açmak için herhangi bir yasak var mı...
  14. White_Recon

Kilo verirken neler yemeliyiz?

Kilo verirken olmazsa olmaz dediğiniz besinler neler? Benim şuanki beslenme düzenim şu şekilde; Kahvaltı için: • 3 veya 4 yumurta • Salatalık, domates ve 4 zeytin. Gün içinde bol su, proteinli ve düşük kalorili besinler ve antrenman yaptıktan sonra 1 tane protein süt. Akşam yemeği için: •...
  15. White_Recon

Devleti vatandaşın ayakta tuttuğu gerçeği

Devletimizi ayakta tutan şeyin bizlerin vergileri olması ve devlete gelen iktidar partilerinin bunun hiçbir zaman farkında olmaması gerçeğidir. Yurt dışında genel olarak devlet millete, millet devlete destek olur ve iktidarlar kolayca eleştirilebilir durumdadır. Bunun en yakın örneği, Belçika’da...
  16. White_Recon

AC Odyssey Türkçe Yama bulamıyorum

AC Odyssey için Türkçe yamaya ihtiyacım var ama düzgün bir yama bulamadım. Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  17. White_Recon

Oyun kütüphanenizi görelim :)

Oyun kütüphanemizi paylaşalım dostlar. :) Kimlerde neler var, çok merak ediyorum. Önereceğiniz oyunlar neler?
  18. White_Recon

Xbox Game Pass Satın Alamıyorum

Banka kartı ile ödeme yöntemimi kabul etmiyor, ne yapmalıyım? Verdiği hata şöyle: Başka bir ödeme yöntemi kullanın Bu satın alma işlemi için onay alınamadı. Sorularınız varsa, lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurun.
  19. White_Recon

Elektronik sigara kullananlar?

Dostlar artık sigarayı bırakmak istiyorum. Sürekli bırakmak istiyorum ama psikolojik olarak bırakabileceğim bir durumda değilim. Elektronik sigara kullananlar varsa lütfen yardımcı olun. 1- Elektronik sigarada hangi markalar iyidir? (Pilleriyle problem yaşamak istemem.) 2- Sigaraya göre daha...
  20. White_Recon

Sürükleyici Film Önerisi

İzledikten sonra bir şeyler öğretecek, iz bırakacak filmler arıyorum (Joker tarzı). Ne önerirsiniz?
Geri