Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

Kripto Paralar Nereden Satın Alınmalı?

Merhabalar dostlar. Kısa süre içerisinde kripto para üzerinden yatırım yapmak istiyorum. Fakat nereden alacağım hakkında hala kararsızım. Litecoin, bitcoin gibi kripto paraların kendi siteleri var fakat yurtdışında olduğu için ödemeler ve geri ödemeler uzun sürüyormuş. Türk sitesi olarak da...
  2. The Magma Boss

Freelance İş Sitesi Önerisi

Selamlar dostlar. Evde otururken, çeviri yapabileceğim, logo yapabileceğim siteler önerebilir misiniz?
  3. The Magma Boss

Yazıcı Önerisi

Selamlar dostlar. Ortalama 1000 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. (Tanklı olması şart)
  4. The Magma Boss

Wallpaper Engine

Merhabalar. Wallpaper Engine almayı düşünüyordum. Fakat fiyatı 15 TL olunca bi almasam mı diye düşündüm. Kullanan var mı? Varsa değer mi? @keremcnsz24
  5. The Magma Boss

LG mi Baymak mı?

Merhabalar. Eve bir klima almayı düşünüyoruz. Max bütçemiz 3750 TL. Aşağıdaki klimaların ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Veya başka önerileriniz varsa açığım. https://www.hepsiburada.com/lg-dual-eco-s3-w12ja3aa-a-12000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-p-HBV00000BSSUA...
  6. The Magma Boss

Klima Önerisi

Merhabalar. 3500TL civarlarına önerdiğiniz bir klima var mı? 12000 BTU olmasını tercih ediyorum. Bosch, Baymak, Mitsubishi, LG, Samsung gibi markalara sıcak bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. The Magma Boss

AKLINIZA GELEN EN GARİP SORULAR

Hadi herkes bu postun altına aklına gelen en garip soruyu yazsın. Edit: Su içmeden mi çişimi yapsam, yoksa su içip mi çişimi yapsam ?
  8. The Magma Boss

Yapılan Hiçbir Şeyden Zevk Almamak

Son günlerde oyun oynamak, birileriyle konuşmak, bir iş yapmak, kitap okumak, film veya dizi seyretmekten asla keyif almıyorum. Sürekli modum düşük, yıkık gibi dolanıyorum ortalıkta. Var mı bunun bi çaresi? Resmen yaşamaktan zevk almıyor gibiyim. Mutluluk 0.
  9. The Magma Boss

Tişört Tasarım

Merhabalar, daha öncesinde kullandığınız program veya website var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. The Magma Boss

Wallpaper Şenliği

Hadi herkes bu postun altında kendi kullandığı veya sevdiği güzel bir wallpaperı paylaşsın. Forumca yararlanalım :)
  11. The Magma Boss

Öneri Sıkıldığınızda Neler Yapıyorsunuz?

Evde çok sıkılırken, özellikle zamanın hızlıca geçmesini istediğinizde nelerle ilgilenip, oyalanıyorsunuz? Bu bir youtube kanalı videoları da olabilir, bir sanat da olabilir. Herkesten bir fikir bekliyorum :). Edit: Şahsen Tolga Çevik izlemeyi çok severim. Hem güldürür hem de zamanın nasıl...
  12. The Magma Boss

Ülkedeki Vergiler

2 gün önce aldığım bilgisayarın faturası geldi. Eke bırakıyorum görseli. Ülkedeki bu vergi durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence gerçekten çok abartılı.
  13. The Magma Boss

BİTEXEN ÜCRETSİZ PARA KAZANMA

Selamlar dostlar. İnstagramda bir çok sayfa bu sitenin reklamını yaparak kendi referans numaraları ile para kazanıyorlar. Dediklerine göre siteye kayıt olduğumuzda 42 tl geliyormuş ve bir arkadaşımızı davet ettiğimizde hem o hem biz 42 tl kazanıyormuşuz. Ne kadar doğrudur ne kadar yalandır...
Top Bottom