Arama sonuçları: *

1. Yusuf B.

3D modelleme için Eşit Ağırlıkmı Sayısalmı Sözelmi ? -Yazılım değil modelleme

Blenderda 3D modelleme öğreniyorum. oyun tasarımı okumak istiyorum ama yazılım değil. animasyonu ve modellemesi ni okumak istiyorum. eşit ağırlık olan üniversiteler özel diye gördüm hepsini. internette chatgpt de falan araştırmayı denedim ama bazı yerler ya sayısal ya sözel yada eşit ağrılık...
  2. Yusuf B.

16 yaşında hangi işleri yapabilirim ?

16 yaşındayım okula da gidiyorum fakat 1 veya 2 ay yarı zamanlı iş yapmak isterim. Kayseri de oturuyorum, arkadaşım okuldan sonrasında bir marketr gidip çalışarak asgeri ücret alıyordu. Bende yine günde 4 5 saat çalışmaya aylık 14-17 bin alsam yine yeter. Önerileriniz varmı? Daha önce bir yerde...
  3. Yusuf B.

Oda Soğutucu önerir misiniz? - 10.000TL

10-11 bin verebilirim ama 13 14 bin veremem. 10 bin tl bandında havayı soğutan ve sessiz çalışan soğutucu kullanan/bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
  4. Yusuf B.

CNC ustasının yanında çalışsam ne kadar almalıyım-haftalık

CNC ustasının yanında çalışsam ne kadar almalıyım-haftalık
  5. Yusuf B.

24 BİN TL YE 15 GÜNLÜK CNC KURSU DEĞERMİ?

Babam cnc kursuna vericek başlangıç seviyesinde öğretilecek ve 24 bin tl istiyorlar. Günde 1 saat gibi öğretilecek 15 gün sadece bence 24 bin tl bunun için AŞIRI AŞIRI FAZLA. SİZCE ? ACİL
  6. Yusuf B.

FABRİKA- Günlük ne kadar almalıyım/Çelik Kapı Paketlemede görevliyim

Çelik kapı fabrikasında kapılar yapıkıyor sonra yere yığılıyor. O sırada bi kutu ile sarıkıyor. O an kırılmaması için baloncukla çevriliyor, ben o baloncuğun boyutunu ayarlıyor. Paketleme sonrası kutunun üstüne kapının fotoğrafını ve yönünü(bilgilerini) yazan belgeyi yapıştırıyorum ve hata hiç...
  7. Yusuf B.

RESİM için defter. öner,rmisiniz

şöyle küçük şeyler varya çizdikleri A4 ten daha küçük. onun için istiyorum. ama dışı siyah falan olursa ve dış kapağı sert olursa daha iyi olur öneri varmı
  8. Yusuf B.

15 YAŞ MESLEK Önerisi/Kayseri-Merkez

15 yaşındayım aileye maddi durum desteği sağlamak istiyorum. Kayserideyim, daha önce hiç bir yerde çalışmadım. Yazın gidip çalılabiliceğim ve aşırı ölücü bir maaş vermeyen işler/iş yerleri varmı??????
  9. Yusuf B.

Garson Maaşı ( yeni garson )

Merhaba. Ben 15 yaşındayım. 1 ay para biriktirmek için garsonunda çalışmayı düşünüyorum ama ne kadar verirler. Öyle 17 bin tl falanda beklemiyorum zaten okul açılana kadar çalışcam. Ağustos başında başlasam eylül başında bıraksam ne kadar kazanırım ? Liseye geçtim. Garsonluk tecrübem Yok
Geri