Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

Kuyumcudan alınan fiziksel altın sahte olabilir mi?

Merhaba dostlar komik gelebilir ama bilmediğinden soruyorum. Kuyumcudan altın aldım diyelim bunun sahte olmadığını nasıl anlayabilirim? Böyle çok haber var kuyumcudan aldı sahte çıktı falan diye, o nedenle soruyorum.
  2. Edmond_Dantes

IKEA SKADIS DUVAR PANOSU ALICAM SİZCE HANGİ BOY?

Sleamlar skadis alacağım ama boyu hakkında karar veremedim. Uzun olan 76cm Diğeri 56cm Fotoğraftan bakınca sizce hangisini alsam daha iyi olur? Klavye, gamepad , switch falan koyacam. Bir türlü karar veremedim 76 olan büyük gelir gibi duruyor Not: illa soldaki duvara sıfır olmasına gerek yok...
  3. Edmond_Dantes

Görseldeki gibi setupı olanlara sorum var.

Bu görseldeki gibi klavye, gamepad, kulaklık, figür vs sergileyen arkadaşlar. Ben de yapmak istiyorum ama bir çekincem var; bunlar toz kapmaz mı? Gamepad, klavye falan koyarım diyorum ama tozlanır. Bir de ben diğer ekipmanlarımdan da dolayı siyah olsun istiyorum pano ve üzerine koyduğum...
  4. Edmond_Dantes

Spotify içerikleri iOS cihaza kalıcı indirilebilir mi?

Merhabalar, birkaç ay öncesine kadar Spotify kullanıyordum. Devamlı takip ettiğim bir podcast vardı. Artık kullanmadığım için premium vasıtasıyla yüklediğim bölümler silindi haliyle. Cihazım iPhone 12, bu cihaza bu bölümleri kalıcı olarak indirmenin bir yolu var mıdır? (Konuya karar veremedim...
  5. Edmond_Dantes

Vector art yaptırmak için hangi yapay zeka daha iyidir?

Görseldeki stilde bir vector art yaptırmak istiyorum bunun için hangi yapay zeka uygulaması daha iyi sonuç verir? Ektekini GPT ye çizdirdim ama tam istediğimi yaptıramadım.
  6. Edmond_Dantes

Sizce apple airtag gibi cihazlar işlevsel mi?

Dostlar sizce bu tip cihazlar işlevsel midir ne düşünüyorsunuz? Ben düşündüm biraz, evcil hayvanın tasmasına koymak dışında bir şey gelmedi aklıma. Araba anahtarı cüzdan falan zaten ya cepte durur ya da duşa girerken çıkarırsın başka senaryo gelmedi aklıma. Reklamında spor çantasına atın...
  7. Edmond_Dantes

Bedellide çürük çıkarsak ne olur?

Birisi sağ olsun askere gidecekler hakkında rehber hazırlamış. Onu görünce aklıma geldi, bizim komşu askere gitti 1 hafta sonra skolyoz derecesinin ileri düzeyde olduğu öğrenildi askerde. Geri yolladılar adamı. Diyelim bedelli yapacakken böyle bir durumla karşılaştınız, parayı yatırdınız...
  8. Edmond_Dantes

Foruma “beğenmeme” emojisi gelmeli.

Foruma beğenmeme 👎 emojisi gelmeli. Elemanlar trollüyor veya bilmediklerinden dolayı yanlış bilgi veriyorlar bu durumda hahaha veya sinirli atıyoruz tam karşılık olmuyor beğenmeme de olmalı. Veya yanlış olmasa da fikrini beğenmiyor olabiliriz bunu ifade edebilmemiz gerek bu denli basit bir...
Geri