Arama sonuçları: *

1. çıfteli

Technopat dan kaçmıştık allahtan

Burasıda cidden bayıltıyor adamı ha bune la :D bunlar böyle giderse artık sadece anlaşmalı olduğumuz markaları önermeyen de direkt banlanacak demeye baslayacaklar beyler, bir tanidigim var uzun bir adam bakkal yönetiyor malum şahıs oda aynı stralejiyi uyguluyor bunlar da yavaş yavaş ona...
  2. çıfteli

Ardahan 24 dereceymiş Ardahanda yaşayan var mı anlatsın biraz

Beyler ardahanda olan var mı havayı anlatsın biraz 23 derecede yaşamak nasıl bir şey uff çok sıcak falan diyor musunuz burda hava 53 derecede merak ettim biraz.
  3. çıfteli

Donanım Arşivi Yavaş Yavaş Ölüyor Mu?

Artık Aktiflik de yok kullanıcı sayısı da azaldı, ben bile girerken buraya artık isteksiz giriyorum maksat gene dönüp dolaşıp technopata düşmeyelim diye buraya giriyorum vallahi yoksa zerre uğramak bile istemiyorum buraya ne olacak beyler buranın hali?
  4. çıfteli

GENE ZAM GELDİ HAYIRLI OLSUN

Ekmek 12₺ oldu parlament sigara 92₺ vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Emin olun size komik gelebilir ama ülke düzgün olsaydı varya sigaranın paketi 4-5₺ ekmeğin tanesi 50krş ortalama ev kiraları 1000-1500₺ arası ortalama araba 20k-50k arası şuan 90k ya aldığınız telefonlar 2k asgari ücret...
  5. çıfteli

MAHALEDE ALT YAPI YOK AMA MİLLET WİFİ ÇEKEBİLMİŞ

La beyler 2 aydır uğraşıyorum eve internet bağlamak için ama bir türlü bağlayamadım. Bakıyorum millet takır takır çekiyor eve interneti mesela en alt katımız çekmiş eve wifi ama biz gidince altyapı yok diye çekemiyormuşuz bu nasıl oluyor en alt kat nasıl çekti ozaman.
  6. çıfteli

100k yı telefona bağlayan erkek

He vala
  7. çıfteli

ChatGPT'nin kritik seviyede bilgi eksikliği var.

ChatGPT Gerçekten de artık dayanılmaz hale geldi siz de fark ettiniz mi bilmiyorum ama çoğu soruları hep yanlış cevaplıyor. Gerek gündem gerek iş gerek ders.... 2022 de takılı kaldı tamam web araştırması yapıyor ama onda da bir halt çıkmıyor, direkt cevaplarının neredeyse hepsi yanlış acaba ben...
  8. çıfteli

Technopat gereksiz yere ban atıp duruyor

Birisi büyük harflerle yazmış sırf bağırma lan yazdım şaka yaptım diye ban yedim :D bu receplerin hepsi mi aynı olur la :D
Geri