Arama sonuçları: *

1. Akman55

CAPCUT VİDEO ATINCA BULANIK ÇIKIYOR

hocalarım sa, capcutta video atınca aşağıdaki gibi bulanık gözüküyor ancak videoyu durdurunca normal kalitede. Videoyu capcut hariç açınca da normal.
  2. Akman55

Yazılım/Bilgisayar Okunur mu?

Hocalarım sa, sınav senem yaklaşıyor. Hala bilgisayar/yazılım okunur mu? Bu bölümün geleceği var mı? Artık okunmaz diyenler var AI muhabbetleri yüzünden? son olarak, bu mühendisliklerden mezun olan varsa kaç sıralama yaptılar bunu merak ediyorum.
  3. Akman55

❗❗Sahibinden mi? Dolap mı? 2. El alışveriş ❗❗

hocalarım sa, evde yığınla 2. el eşya var. Bunları ilan sitelerinde satmak istiyorum. Elimdeki ürünler; 20-30 adet kadın içlik/iç çamaşır. (neden bunlara sahibim bilmiyorum) eski ama temiz giysiler Bir sürü bozuk/çalışan mouse. sıfır kablosuz klavye mouse setleri. i3 4.nesil eski...
  4. Akman55

Oyunlardan para kazanılır mı?

Hocalarım sa, bu aralar bol bol oyun oynuyorum fakat artık oyunlar sıkmaya başladı. Kısacası sorum şu, eğlencesini bir yana bırakarak soruyorum. Oyunlardan para kazanırlır mı? Hangi oyunlardan kazanılır? amacım tamamen para değil. aylık 300-500 bile yeter.
  5. Akman55

Kalça ve bacak eritmem lazım!!

hocalarım sa, biliyorum forumda bolca gym ci hocam var. derdim şu. genel olarak fit bir vucuda sahibim fakat sporu bırakalı 1-2 yıl geçti ve bacaklarım/Kalçam vucuduma oranla daha kalın. kiloluda değilim bu arada. dar kıyafetler giyince belli oluyor ve bu beni rahatsız ediyor. Aşırı ekmek...
  6. Akman55

4 dolarlık oyun önerisi?

Hocalarım sa, profil, atolye vs. için o sınırı doldurmak amacıyla 4 dolarlk satın alım yapmam lazım. oynamasam bile kenarda duracak oyun önerisi. ets veya peek tarzı bir şeyler alacağım öneri gelmezse
  7. Akman55

Sizde ayrı yeri olan Oyun?

Hocalarım sa, sizin için ayrı yeri olan oyun hangisi? benim için, çocukluğumun geçtiği minecraft, ve oynadığım ilk AAA oyun olan god of war...
  8. Akman55

Duyduğunuz en garip din nedir?

Hocalarım selamlar, Duyduğunuz en garip din nedir? (garipten kastım dinleri aşağılamak değil sadece diğer dinlere kıyasla en farklıları merak ediyorum yanlış anlamayın)
  9. Akman55

Hayalinizdeki Oyuncu Odası?

Hocalarım sa, herkes hayalindeki oyuncu odasının resmini atsın veya betimlesin.
  10. Akman55

Tarihin En İyi 3 Oyunu Nedir?

Hocalarım sa, oynadığım oyunlardan 3 oyun koydum sizlerin düşünceleri ve sıralaması neler? God Of War (2018) RDR2 The Last Of Us
  11. Akman55

Geleceğe Bir Mesaj Bırakalım

Hocalarım sa, belki 3 belki 5 belki de daha uzak geleceğe bir mesaj bırakmak isteseydiniz bu ne olurdu.
  12. Akman55

Sinir Bozucu Yazım Hataları!

Ben başlıyorum. Eylence Diskiyon herkes
  13. Akman55

Kayseride Ne Yapılır?

Hocalarım sa, yarın sebepsizce kayseriye yolculuk edeceğim. 2 gün boyunca kayseride ne yapılır...
  14. Akman55

DA Foruma Ne Amaçla Geldiniz?

Hocalarım sa, bu foruma ilk neden ve nasıl geldiniz? başlatıyorum,, 2. El ekran kartı almaya çalışırken birçok forum sitesi araştırdım ve en beğendiğimden devam ettim.:peepokalp:
  15. Akman55

PP Koymalık Resimler

Hocalarım selamlar DA profilime koymalık foto arıyorum. Şuan PP mde sadece A yazıyor ve bu sinir bozucu .d İyi forumlar <3
Geri