Arama sonuçları: *

1. MertYıldız

Geçmişe yönelik altın fiyatı

Bir alacak verecek mevzusu varda her site farklı bir fiyat gösteriyor ve hesap çok karışık oluyor.Haksızlık olmaması adına geçmişe yönelik altın fiyatını gösteren ve gerçeğe yakın fiyat veren site önerebilirseniz sevinirim. İyi forumlar.
  2. MertYıldız

babam nafaka davası açacakmış

Babam cezaevinde uzun süredir .Abime nafaka davası açtı kazandı.Abimde bana gıcık oldu aradan uzun zaman geçti .Babamı bana karşı kışkırtmış bana da nafaka davası açacakmış .Aile bağlarım hiçbir şekilde yok tek başıma takılıyorum sürekli ailede kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam.Sırf bana...
  3. MertYıldız

Samsung ssd okuma hızı düşük

samsung ssd var 30 gün çalıştı şimdiye kadar total alalı 2 ay oluyor okuma yazma hızı yavaş yavaş mı geliyor yoksa bu şekilde mi
  4. MertYıldız

150 180 arası bluethoot kulaklık

başlıkta yazdığı gibi 150 180 arası bluetooth kulaklık önerisi
  5. MertYıldız

Ankarada yaşayıp apartmanında altyapısı olmayanlar

altyapısı olmayanlar bana dm yoluyla ulaşabilir mi gerçekten yardıma ihtiyacım var
  6. MertYıldız

fancimiz.com güvenilir mi

https://www.fancimiz.com/ bu site güvenilir mi ?
  7. MertYıldız

Minecraft satın aldım ama gelmedi hesabma

3d secure kodunu girdim hata verdi hesabıma girdim baktım kesinti olmuş minecraft.netten aldım ama hala hesabımda minecraft satın al yazısı görünüyor
  8. MertYıldız

Pc kargolama

Beyler Sistemimi kargolayacagım da Hangi Firmayı öneriyorsunuz kargolayabilir masayı da kargoyla götürtebilir miyim yada evden kargo alınıyor mu
Geri