Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

D.A Yeni Sistem Parçaları Tahminleriniz?

Benim 2 türlü tahminim var biri olacak zaten :D 1: Ryzen 3 3100 1650S - 1660S 16GB RAM B450M S2H 2: Ryzen 5 3500X - 3500 2060 - 5600XT 16GB RAM B450M S2H
  2. ByEfe04

Haziran Ayındaki Fiyatlar...

Arkadaşlar Haziran ayındaki çekmiş olduğum bir sistemin fotoğrafını bırakıyorum, Şuanda bazı parçaların stokları yok bu sistemdeki ama internetten aynı parçaları toplayınca zaten çıkan aradaki büyük fiyat farkından anlaşılır sadece 5 ayda ne kadar zam geldiği... Yani 5 ayda bile bu kadar zam...
  3. ByEfe04

Cumartesi günleri MNG kargo dağıtım yapıyor mu?

Arkadaşlar internette cumartesi günleri de hizmet verdiği yazıyor fakat dağıtım yapıyor mu yapmıyor mu bulamadım bilen var mı? 1604047104 lna bilen yok mu :D?
  4. ByEfe04

İyi bir yazılımcı hack yapabilirmi?

Arkadaşlar merak ettiğimden soruyorum iyi bir yazılımcı düşünün ama hack nasıl yapılır bilmiyor, öğrenmesi zaman alırmı yoksa kolayca çözüp yapabilir mi?
  5. ByEfe04

Yazılım için online kurs önerir misiniz??

Arkadaşlar sıfırdan yazılıma başlayacağım, lisede de göreceğiz fakat ben ekstra olarak da iyi öğrenmek için online kurs almak istiyorum önerebileceğiniz yüksek fiyatı olmayan online yazılım kursu var mı? (SIFIRDAN BAŞLAYACAĞIM YAZILIMA BİLGİM YOK :()
  6. ByEfe04

Yazılım Sınıfına Geçeceğim Yazılıma Nereden Başlamam Lazım?

Arkadaşlar okuduğum okulda 10. sınıfta meslek dersleri başlıyor diye yazılım sınıfına geçmemiştim bu sene geçeceğim. Yazılımın dalları olarak okulda şu dallar var, – Ağİşletmenliği ve Siber Güvenlik – Yazılım Geliştirme Benim istediğim yazılım geliştirme dalı. Fakat hiçbir temelim deneyimim...
  7. ByEfe04

Sivilcelere ne iyi gelir?

Arkadaşlar yüzümde sivilceler var rahatsız etmeye başladı hoş durmuyorlar. :D Babama Dove un cild sabununu aldırdım internette ve çevremde sivilceleri geçiriyor deniyor, başka ne önerirsiniz?
  8. ByEfe04

Abdullah Abinin Topladığı Sistemlerin Ana Konusu Olsa?

Arkadaşlar Abdullah abi bir sistem haberi veriyor forumda sistem gelene kadar onlarca konu açılıyor. Bu konularda gerçekten yardıma ihtiyacı olanların konusunu aşşağıya düşürüyor. Bence Abdullah abinin topladığı sistemler diye bir ana konu oluşturalım, her topladığı sistem ile ilgili mesajları...
  9. ByEfe04

Origin OFFLİNE Hatası?

Arkadaşlar originden fifa 20 indiriyorum 18 19 GB indirdim ama sürekli OFFLİNE hatası alıyorum hesap bi anda OFFLİNE oluyor haliyle indirmede duruyor. Bu hatayı nasıl çözerim? 1599480647 Bilen yokmu ?
  10. ByEfe04

Gamepad için bir kategori açılması lazım

Arkadaşlar gamepad için konu açan arkadaşlar bende dahil olmak üzere açarken nereye açacağız diye düşünüyoruz. XBOX Nintendo PS kategorileri var oradan açın demeyin, çünkü onlar konsol kategorisi ve gamepadlar sadece XBOX ve PS dan olmuyor çok daha farklı markalarda var. Bence GAMEPAD diye bir...
  11. ByEfe04

Logitech F310 Nasıl Kol?

Arkadaşlar 0 fiyatları çok uçuk olduğundan ikinci el e baktım. :D Ve oturduğum bölgede çok az kullanılmış buldum fiyat olarak 90 TL den anlaştık. Kolu PC de kullanacağım FIFA mortal kombat vs oyunları için alıyorum. Ancak ağırlıklı FIFA oynadığımdan alıyorum. F710 da var fakat hem pil masrafi...
  12. ByEfe04

Steam 10 20 TL lik oyun atacağım ödemeyi ininalden yapacak olan varmı

Arkadaşlar olay şu steam de 20 tl bakiyem var birine hediye oyun atacağım 20 TL ye kadar oda bana ödemesini 15 TL olarak ininalden atacak. Gamepad alacağım 10TL eksik :D ???
  13. ByEfe04

Kaliteli karaoke mikrofonu önerir misiniz??

Arkadaşlar max 50 TL lik önerebilir misiniz? karaoke mikrofonu Trendyoldan beleşe alacağım. :P Genelde 35 40 TL arası değişik değişik markalar var ama hemen bozulmasın diye konu açtım biraz kaliteli bir şey önerir misiniz??
  14. ByEfe04

Trendyol Kaydetme Yardımlaşma DC Grubumuz!

Arkadaşlar DC grubunda herkesi sıra sıra kaydediyoruz, https://discord.gg/x5UpCE Gelin sıra sıra hep beraber hepimizi kasalım !!!!
  15. ByEfe04

Gördüğünüz en komik, en ilginç veya en korkunç rüyalar?

Arkadaşlar canım sıkıldı bende böyle bir konu açayım dedim :D. Gördüğünüz en komik, en ilginç veya en korkunç rüya nedir? Biraz goygoy yapalım. :D Edit: ben bizim sokaktan caddeye kadar tek zıplayışta gittiğimi ondan sonra ordanda zıplayarak diğer caddeye kadar uçtuğumu gördüm. :D
  16. ByEfe04

Kulağıma ıslık sesleri geliyor??

Arkadaşlar olay şu anda gerçekleşiyor hafif hafif ıslık sesleri duyuyorum, fakat evdekiler delirdinmi biz duymuyoruz felan diyor. Şuan ciddi ciddi ıslık sesleri duyuyorum ya kafayı yiyeceğim. :(
  17. ByEfe04

Wallpaper Engine Performansa Ne Kadar Etki Ediyor?

Arkadaşlar şuanda kuruyorumda performansa oyunlarda FPS e felan çok etki eden bir programmı?
  18. ByEfe04

Sizce Corona Ne Zaman Bitecek?

Arkadaşlar gelin biraz konuşalım. Sizce Corona tamamen ne zaman dünyamızdan yok olur? Bence 2021 in yaz aylarina doğru bitebilir ama 2022 diyenlerde duydum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
  19. ByEfe04

Ses Değiştirici Program önerebilir misiniz??

Arkadaşlar CSGO da oynadığım SW yi kız sesi ile trolleyeceğim arkadaşlar var şuan, bildiğiniz kız sesine güzel dönüştürebilecek program varmıdır?
  20. ByEfe04

DC Deki Bilgisiz İnsanlar VOL-1 (D.A SİSTEMLERİ PATLAMIŞ :D)

Arkadaşlar sabahtan beri 2 tane bilgisiz ile tartışıyorum, hani derler ya 1 delil ile 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim ayynı o hesap :D olanları iyi okuyun, şimdi ben bitane dc sunucusunun pc destek grubunda bir tane adama 3400G yerine 3600 almasını önerdim zaten ekran kartı...
Top Bottom