Arama sonuçları: *

1. hadwiger

Dost Kayaoğlu'na sarıldım

Sevincimi paylaşmak için bu konuyu açtım. Bugün Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Talha Aynacı ve Dost Kayaoğlu'nun söyleşisi vardı. İkisine de sarıldım, beraber sohbet ettik. İkisi de çok kral adamlar.
  2. hadwiger

Redragon ve Vento FSP'ye ait değildir!

Ben de dahil olmak üzere birçok kişi, Redragon'un ve Vento'nun FSP'ye ait olduğunu sanıyordu. (Adata ve XPG ya da Kingston ve HyperX gibi.) Bunun hakkında kesin bir bilgi olmamasına rağmen böyle olduğunu sanıyorduk. Redragon Türkiye, Instagram hesabından Regaip kandili ile ilgili bir gönderi...
  3. hadwiger

2021'de Zinciri Kırma!

Bu konuyu daha Technopat Sosyal'de de açmıştım, burada da açma gereği duydum. Barış Özcan'ın bu zaman kadar ki bütün zinciri kırma videolarını izledim ama aralarında beni en çok etkileyen kesinlikle bu video oldu. Benim bu yıl ki zinciri kırma hedefim; 2022 1 Ocak gününe kadar 12 kitap...
  4. hadwiger

DA Forum ve Technopat Sosyal Üyelerini Barıştırma Konusu

Merhaba DA Forum ve Technopat Sosyal üyeleri, Bildiğiniz üzere ülkemizin en aktif iki forumu Technopat Sosyal ve DA Forum. Ben çoğunlukla Technopat Sosyal'de aktifim, ama arada bir buraya gelip elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum...
Top Bottom