Arama sonuçları: *

1. U

Lifetime veya uzun yıllar destek veren fp cloud servis önerilerinizi bekliyorum

herkese selamlar, birkaç farklı telefondan fotoğraf ve bazı verileri yedeklemek istiyorum. çok fazla dosyam yok 200gb lifetime yeterli fazlası ile. google one öğrenci paketi almıştım ücretsiz 1 yıllık iptal ettiler bir anda hemen çözmem gerekiyor sorunu. öncesinde de google one ve microsoft one...
  2. U

Sizce hangi üniyi seçmeliyim ?

herkese selamlar, ek madde 1 ile geçiş yaptım ve kabul veren birkaç üni arasında gidip geliyorum. fırat, amasya, kütahya, inönü vermişti ama eledim oraları kayıt tarihleri de doldu zaten şu an gaziosmanpaşa üni eem ve karabük %30 ing bilgisayar müh için kaydım var. netleştirdiğimde yarın...
  3. U

Amazon kolay gelsin sorunu ?

amazondan yd urun aldim ayin 15 inden beri guncelleme yok ki tek guncelleme de o. Kolay gelsinden takip kodunu sorgulatinca herhangi bir sonuc alamiyorum daha once bu durumu yasamis veya bilgisi olan var mi
  4. U

Otobüs biletim bilgi verilmeden iptal edilmiş

Herkese selamlar aras turizm denen reziller bilgi vermeden aramadan iptal etmisler biletimi. Obiletten aldim hala iptale dusmemis bilgi de verilmedi. Aras turizmi aradim basinin caresine bak dediler. Obilet deseniz musteri hizmetleri yok canli destek denen rezillik uzerinden sikayet kaydi actim...
  5. U

Kyk da bulka girdim tavsiyelerinizi bekliyorum

Herkese selamlar, kyk da kaliyorum ve bulka girdim. Son aylarda istah sorunum vardi cok fazla ki hala var. Sabahlari bir sey yiyemiyorum bunun icin pirinc unu sut ve muzu karistirip sabahlari karb yuklemesi yapmaya karar verdim. Beslenme tavsiyelerinizi ve ozellikle istahla ilgili...
  6. U

Iran turu yapılır mı ?

herkese selamlar van tahran tren biletleri çok ucuz birkaç haftalık bir tur düzenlemeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir gidilir mi sizce.
  7. U

Kyk da disiplin işlemi hakkinda

Kyk disiplin soruşturmasi hakkinda Herkese selamlar. Yurtta odamda ses kaydim aliniyor, bana iftira da atilarak santaj yapiliyor. Sahitlerim ve kamera goruntuleri de var. Cimer uzerinden idareye sikayet ediyorum, idare ifademi ve onun ifadesini aldi. Ne zaman sonuclanir dedigimde biz bakanliga...
  8. U

Ehliyet fiyati nasil sizce ??

Herkese selamlar, ehliyet almaya karar verdim. Birini buldum adam kolaylik saglayacagini soyledi 15k kurs ucreti alacagini 10k da devlete odenecek toplam tutar ile birlikte 25k ya ehliyeti almis olacagim. Sizce nasil fiyati piyasayi bilmedigim icin soruyorum.
  9. U

Mystic kısır kedi maması alınır mı ?

herkese selamar, şu an unique veya proplan kullanıyoruz. evde 3 kedi var mama fiyatlı çok arttığı için daha fp mama arıyoruz. mystic kısır kedi maması var aklımda şu anlık. kullanan var mı tavsiye eder misiniz ?
  10. U

Gizlice ses kaydi almak suc mu ?

Merhabalar, karisik olaylar oldu ve samimi buldugum biri beni oyuna getirerek sevmedigim bir kizi elestirirken ses kaydina almis.konusma oncesi kivama getirip konusma esnasinda soruyu soruyor. Kizla konusup ozur dileyecegim sorun olacagini sanmiyorum. Kyk da kaliyorum ve kyk da ses kaydi almis...
  11. U

Part time müşteri temsilcisi hak.

Part time yazili mus. Temsilcisi olmak istiyorum tavsiyeleriniz nedir, nerelere basvurabilirim ?
  12. U

Uzaktan mobil olarak çalışmak mümkün mü ?

herkese selamlar, yazılım müh 1. sınıf öğrencisiyim. harçlığımı çıkarmak için çalışmak istiyorum. ama gelin görün ki bulunduğum yerde iş imkanı yok. saat 5'ten sonra ve geceleri çalışabilirim. diksiyonum iyidir 10 parmak klavye kullanıyorum hızım gayet iyidir. fikriniz nedir böyle bir şey mümkün...
  13. U

üniversite okurken nasıl ek gelir elde edebilirim

herkese selamlar, bu sene üniye başlıyorum. yazılım müh okuyacağım. gideceğim il doğuda ve küçük bir il maalesef. ilk sene ganomu yüksek tutup üni değiştirmeyi amaçlıyorm ama bir yandan da ekonomik koşullar el vermiyor maalesef. ek gelir için part time iş bulmaya çalışacağım onun dışında ne...
  14. U

Tüketici hakem heyeti konusunda fikriniz gerekiyor

herkese merhaba arkadaşlar, laptop aldım ölü pixel çıktı satıcı veya n11 ve dahi servis malının arkasında durmadı. detayları daha önce açtığım başlıkta bulabilirsiniz satıcıyı thh ye şikayet ettim. şöyle bir durum var en son thh benden servis raporu istedi ölü pixel olduğu için bu da demek ki...
Geri