Arama sonuçları: *

1. ege1881

BOYUN VE BEL YASTIĞI ÖNERİSİ

Bilgisayara bakarken oyuncu koltuğu değil de ona benzer bir şey var. Ama bel ve boyun desteği yok. Yastık önerisi lazım.
  2. ege1881

KAMİL KOÇ FİRMASI REZİLLİĞİ!!

Bugün Bursa 12.30 Ankara arabası sabah gelen mesajla 14.00'a alınmış. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise bilgimiz yok isterseniz şikayet talebi oluşturalım dediler ve başka saatlere bakalım belki boş yer buluruz dediler baktı ama boş yer bulamadı. Böyle bir köklü firmanın sabah 9 da böyle bir...
  3. ege1881

DEĞERLİ FORUM SAKİNLERİ BEKLENİYORSUNUZ!

Son zamanlarda açılan Din ve Felsefe konuları artık sıkmaya başladı. Burası teknoloji forumu. Bu konular forumda tartışmaya hemde görüntü kirliliğine sebebiyet veriyor. Bu konuların dozunda açılması ya da konu sahibinin kendi profilin altında yazması daha uygun olarak görüyorum. Sizin düşünceniz...
  4. ege1881

MODERATÖRLER VEYA KURUCULAR NİYE BÖYLESİNİZ

İmzamdan gurur duyuyorum niye siliyorsunuz rahatsız mı oldunuz? Bu imzayı beğenmeyen Türk yoktur. Yazıklar olsun böyle bir imzaya karışanlara
  5. ege1881

Nabersiniz ya 3 aydır yoktuk

Geri geldim
  6. ege1881

Böyle bir sistem kaç tl eder?

Biz bize geçiririz Türkiyem :)
  7. ege1881

HUKUKTAN ANLAYAN ABİLER ABLALAR BAKABİLİR Mİ?

Mahkemeden tahliye kararı geldi bugün avukat ve memurlar kiracıyı çıkarmaya gelecek. Eğer kiracı evde yoksa ne olur? Çilingirci çağırılıp kapı açılarak mı eşyalar boşaltılır?
  8. ege1881

Atatürk Kur'an-ı Kerim'e safsatamı dedi?

Arkadaşlar benim çalıştığım yer sofi. Mahallede tesisatçı dükkanı. Babamın arkadaşları olduğu için bir şey demiyorum duymazdan geliyorum ama bu lafı çok kullanıyorlar Atatürk Kur'an'a safsata dedi diye. Ellerinde net bir kaynak yok benimde yok. Beni aydınlatacak varmı?
  9. ege1881

Kedi tahminen ne zaman doğurur?

Ne zaman doğurur ki
  10. ege1881

🟥MANİSA BELEDİYE BAŞKANI FERDİ ZEYREK HAYATINI KAYBETTİ!

Maalesef o kahreden haber geldi çok iyi adamdı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🤲 Nurlar içinde uyu...
  11. ege1881

🟥SON DAKİKA🟥 MANİSA BELEDİYE BAŞKANI HASTANEYE KALDIRILDI!

Elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırılmış. Umarım iyileşir Allah şifa versin dualarımız onunla.
  12. ege1881

ABDULLAH ABİ VE RECEP BALTAŞ VS ATSA KİM ALIR

abdullah abi tekler
  13. ege1881

HERŞEYİN TAMİRİNİ GÖSTEREN SİTE BULDUM!

Belki bilenleriniz vardır https://tr.ifixit.com/ bu site elektronik ile alakalı otomobil ile alakalı her şeyi gösteriyor hem fotoğraflı hemde açıklamalı bir şekilde umarım işinize yarar.
  14. ege1881

GALATASARAY-TS MAÇI TARTIŞMALI POZİSYON

sizin düşünceniz? KAVGA ÇIKMASIN LÜTFEN
  15. ege1881

ARKADAŞIMIN DEDİĞİ BİR DİNİ KONU VAR

Diyor ki hurma ve üzümden içki yapılır ve Peygamber efendimiz(sav) 6 yaşında Hz Aişe ile evlenip 9 yaşında gerdeğe girmiş diyor??
  16. ege1881

ŞAMPİYON KİM OLUR???

Zonguldak kömürspor
  17. ege1881

GERİ DÖNDÜM daha yeni başlıyoruz

Sa 2 hafta boyunca neler yaptım bilmiyorum sadece deprem oldu o kadar Bu foruma aşığım
  18. ege1881

YUSUF TEKİN HAKKINDAKİ FİKRİNİZ

düşünceniz nedir benim belli zaten :)
  19. ege1881

10.SINIF ÖZELE Mİ GİTMELİYİM DEVLETEMİ

Evet şuan da 9.sınıfım ve özeldeyim şahsen gittiğim yeri çok sevmiyorum açıkcası tanıdık var diye gidiyorum. Sınıf 5 kişilik gayet güzel lakin bu öğrenmeye avantaj değil öğrenmek isteyen her yerde öğrenir. Konuya gelcek olursak seneye yani 10.sınıfta devlete geçmeyi düşünüyorum Anadolu Lisesi...
  20. ege1881

DONANIM ARŞİVİ FİKİR KONUSU(MAİLE CEVAP GELMEDİ)

Hala cevap gelmedi niye böyle?? @Mehmet Yılmaz Kural 21-22 yi okudum. Maile yazdım cevap gelmeyince buraya yazdım
Geri