Arama sonuçları: *

1. LeviN01

Ofis Masası İçin Hava Temizleyici koku Önerisi

Bir Ofiste çalışıyorum ve ofiste fazla kedi var sabah girdiğimde çok kötü kokuyor bu durumdan kurtaracak bi sadece masamı safe e alcak bi hava temizleyici mi desem koku yayan buharmı desem artık siz bilrisiniz ofiste oda kokusu çubuklardan var işe yaramıyor İşten ayrılmak gibi bi düşüncem yok...
  2. LeviN01

Windows Key Hakkında

Böyle bi hata alıyorum ama Bu sorunu nasıl çözerim veya çözmesem sıkıntı olurmu
  3. LeviN01

AMD Ayarlar Sıfırlanıyor

FC25 oynarken amd ekran ayarlarını hypr rx ten özel e alıyorum genelde ama her bilgisayarı açıp kapadığımda veya oyun oynarken kendi kendine ayarları değiiştiriyor bunu sabit kalmasını nasıl sağlarım diğer oyunlar da bunu yapmyıordu her seferine oyuna girerken almak zor geliyor :D
  4. LeviN01

İpad Ebeveyin kontorlü yapma

Kardeşime Apple tablet alındı ama bu tablete ebeveyin kontrolü nasıl yapabiliriz family link vardı ama androitte daha kolaydı ios olunca bi zor oldu başka bi yolu varmı bunun hatta yapmaya çalışıtyığımda benden kredi kartı bilgilerini istedi para olarak 0 yazıyordu ama güvenemedim artı olarak...
  5. LeviN01

Ofis te ÇOK Kedi var Ne yapmalyım

bi ofiste çalıyşıyorum ve akşamları kedileri salıyolar ve kediler masanının üzerine veya sandalye ye veya kavye fare üstüne geziniyor ve tüy döküyor öncelikle bu tüylerden masamı veya klavye fare yi nasıl koruyabilirim artı olarak üstünü örtmek işe yaramıyormuş kediler parçalıyormuş sanırsam...
  6. LeviN01

Siz Olsaydınız Ne Üzerinden Dükkan Açardınız

Bir Dükkan Açmak istiyoruz ama ne üzerine olcağını karar veremdik siz olsanız veya böyle bi şansınız mı diyim artık elinzide böyle bi şey olsa ne üzerine dükkan açardınız Fikrinizi paylairsanız sevinirim Dükkan Kira olacak öyle aman aman büyük olmasına gerek yok Güzel bi yer bulduk oraya...
Geri