Arama sonuçları: *

1. H

Lgs İçin Sorularım Var Yardım Edin Lütfen

Merhaba be lgsye hazırlanıyorum ancak ciddi streslenmeye başladım ve yardıma ihtiyacım var. 1.si ben şu ana kadar hiç konu çalışmadım ve konuyu derste öğrenmeye çalıştım. İngilizce matematik türkçe hallolsada din ve tarihte sıkıntıya girdim. Birde sorularımı hiç sormadım ve o kadar fazla soru...
  2. H

Beyler Motivasyon Lazım Travmam Var Valla Kafayı Yiyeceğim

Arkadaşlar ben çocukluğumda xbox 360ım vardı sorun çıkardığında korkunç bir ses çıkarıyordu motor sesi gibi ve o beni zamanla korkutmaya başladı. Şimdide bilgisayarım elektrikten kesildiğinde yeniden bağlarken korkuyorum. Robot süpürgedede mesela hata vermesinden korkuyorum. Klimadada oluyor...
  3. H

Evde Nasıl Kol ve Bacak Kasları Geliştirilir?

47 kiloyum 12 yaşındayım ve 160 civarı boyum var. Amacım kol kaslarımı güçlendirmek çünkü basketbol ve futbol oymuyorum. Nasıl yapabilirim youtubedaki videoları uygularsam 6 ayda bir değilim olur mu?
  4. H

Rüyalandım Fakat Gusülü 1 Gün Geciktireceğim bir şey Olur mu?

Arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen. Ciddi soruyorum internette bir cevap bulamadım.
  5. H

Terör Saldırısından Sonra Korkmaya Başladım

Bu olaydan sonra çok korkmaya başladım. Mahallemizde zaten tinerci çetesi var, terk edilmiş okul bir alt sokakta. 2 defa organ mafyası gördüm. Ve arkadaşım terör saldırısının yakınında. Ne yapayım gerçekten korkuyorum artık.
Geri