Arama sonuçları: *

1. H

Wolfteam neden hala steamda değil ?

Arkadaslar lise zamanlarımda bu oyunu oynardım. Ayın 18.de hilesiz steamda olacak mukabbeti döndü ama ben steamdan ulaşamıyorum. Kendi sitesinden de ındırmıycem zaten oyle steamdan oynıyım dıye yuklemek ıstıyorum sadece. Bu oyun neden steamda degıl gelmeyecek mi ? bılgısı olan var mı ?
  2. H

KOD yazilim ile ugrasanlar bu isi nasil yapiyor

pi=22/7 r=eval(input(*radius of sphere ;")) volume=4/3*(pi*r**3) print("Volume is : , volume) bu kodu yazdiktan sonra = SyntaxError: invalid syntax hatasi aliyorum dogrusu nedir yazilim bilmiyorum ama dersim var. Online derslerden de anlamiyorum yardimci olur musunuz
  3. H

Mat2 dersinden anlayan varsa bır soru paylasabılır mıyım

mat 2 dersı diziler ile ilgili sorumu cozebılen delıkanlı cıkar mı ?
  4. H

cal konu dısı

Selamlar calculus 2 başlangıç konuları ıle ılgılı 2 3 soruma ceva pverebilecek var mıdır acaba ?
  5. H

İnşaat Mühendisliği için önerdiğiniz Üniversiteler

Merhaba. inşaat mühendisliği okuyacagım ve okumus oldugunuz veya bır akradasınızın okuyup memnun kaldıgı unıversıteler var mı ? her turlu yoruma acıgım dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırım
  6. H

Malzeme Bilimi dersinded bilgi sahibi olan var mı ?

İnşaat Mühendisliği dersinde Malzeme Bilimi dersinden bilgi sahibi olan falan var mı çıkmazdayım :(
  7. H

İNŞ MÜH malzeme bilimine giriş dersi

Malzeme bilimine giriş dersi goren var mı acaba aranızda bu konu hakkında bılgı sahıbı olan
  8. H

Hareketli Wallpaper

Masaüstü ıcın hareketli ekran resimleri var onları nerden bulabılırım ınterente yazınca degisik degisik seyler cıkıyor lınk atar mısınız bildiginiz bi sayfa varsa güzel moving wallpaper paylasan
  9. H

Assembly bilgisi olan var mı? Yardım edebilir mi?

Merhaba yaızlım muhendıslıgı sınavım var da acaba assebly bilgisi olan yardımcı olabılır mı ?
  10. H

İnşaat mühendisi (ögrennci) var mıdır arkadaslar aranızda

Selamunaleyküm arkadaslar. İnşaat mühendisliğinde mühendislik mekaniği yani Statik dersi alan var mı acaba büyük cıkmazdayım. Yardımcı olur musunuz ?
  11. H

Assembly Bilen bi arkadaş var mıdır acaba ?

Assembly sınavım var çıkmazda kaldım dostlar. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
  12. H

Kimya Yardımıı

Selamnaleyküm arkadaslar üniversitede kimya okuyan var ise yardımcı olabilir mi bir cıkmazdayım suanda. Tesekkürler
  13. H

WARZONE server disconnected Hatasi

Arkadaşlar internetten cok araştırdım ama bulamadım. Oyunu açıyorum giriş animasyonu dan sonra bağlanıyor diyor yaklaşık 1 dakika, ardından Server disconnected yazısı veriyor ve quit yazısı veriyor masaüstüne atıyor. Bunu yaşayıp cozebilen var mı ?
Top Bottom