Arama sonuçları: *

1. capsızabidin

Ehliyet yazılı sınavıma 7 gün kaldı neredeyse hiç çalışmadım

4 ana konu var ilk yardım-trafik ve çevre-trafikte adap ve motor bunlardan sadece ilk yardımı youtubeden video izleyerek ve internetten test çözerek çalıştım grup dersleri de 3-4 gün önce bitti ve sınava 7 gün var şimdi trafik ve çevre konusunu çalışıcam ancak çok uzun ve karmaşık youtube de...
  2. capsızabidin

Yüzümde ki sivilceleri hastaneye gitmeden nasıl geçirebilirim

özellikle jawlinelarım da ve yüzümün belli yerlerinde sivilceler ve ufak tefek siyah noktalar var bunları hastaneye gitmeyip sivilce hapı kullanmadan evde kendim nasıl geçirebilirim yüzüm tertemiz olsun istiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
  3. capsızabidin

Dizim kayacakmıs gibi oluyor

1 ay önce bir kaç kere halı saha yaptım ondan sonra dizim de bir sorun meydana geldi yürürken falan dizim boşa çıkıyor kayacakmış gibi oluyor bir anda güç kaybı oluyor çevremdekiler çapraz bağın kopmuş falan diyorlar ama gene buraya da sorayım dedim sizce sebebi nedir ve diyelim ki çapraz...
  4. capsızabidin

0850'li numaralardan nasıl kurtuluruz

benim pederi günde 4-5 kere 0850'li numaralar arıyor internet vb. saçma sapan şeylerden dolandırıcı anlayacağınız artık adama gına geldi bu aramalardan kurtulmanın bir yolu yok mu? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  5. capsızabidin

Babamla birlikte çalışıcam tavsiye

Babamın yanında çalışmaya başlıyorum yakın zamanda, meslek öğrenicem elektrik işi (inşaat elektriği) hem meslek açısından hem de pederle çalışma açısından tavsiyelerinizi merak ediyorum herkese şimdiden tavsiyeleri için teşekkürler.
  6. capsızabidin

Netflix dizi ve filmlerini nasıl ücretsiz izlerim

Netflix dizi ve filmlerini ücretsiz izleyebileceğim bir site var mı, var diye biliyorum ancak site ismi nedir güvenilir mi ve hangisini kullanmalıyım bilmiyorum yanıtlarınız için teşekkürler.
  7. capsızabidin

Hangi meslek daha iyi

Cnc, araba motor tamircisi, kaportacı, elektrik tesisatcısı (inşaat elektriği) , bu saydığım mesleklerin her birini öğrenme fırsatım var ancak hangisini seçeceğime karar veremedim, hangisi ilgini çekiyorsa onu yap demeyin çünkü her birine karşı bir sempatim var ancak gelecekte bitmeyecek ve...
  8. capsızabidin

Ek gelir hakkında tavsiye

Haftanın 3 günü part time olarak bir işte çalışıyorum geriye kalan zamanlarda ders çalışıyorum spor yapıyorum ama gene de illa boş vakitlerim oluyor bu boş zamanlarımı nasıl değerlendirebilirim, ek gelir elde etmek istiyorum kastettiğim miktarlarda öyle 20-30k falan değil aylık cebime fazladan...
  9. capsızabidin

Çıraklık okulu olmadan ustalık belgesi alınabilir mi?

Soru basit, cnc, elektrik tesisatı vb. ustalık gerektiren işlerde çıraklık okuluna gitmeden çalışıp sonrasında gerekli imtihanlara girip ustalık belgesi alabilir miyim?
Top Bottom