Arama sonuçları: *

1. Alposki

Forumda en sevdiğin kişiler

Herkes yazsın bakalım. Benim çok fazla var ama favorim tabii ki @Rambo Bıçağı
  2. Alposki

Şu anda kullandığınız Wallpaper

Evet Kullandığınız wallpaperları atın öneri de yapabilirsiniz.
  3. Alposki

Karakter Tasarlamak için program yada site

Karakter tasarlayabileceğim site yada ücretsiz program var mıdır?
  4. Alposki

Macera Kitabı Önerisi

Dün fantastik kitap önerisi istemiştim bugünde macera kitabı önerisi istiyorum önerdiğiniz serileri yazabilirsiniz.
  5. Alposki

Fantastik Kitap Önerisi

Daha önce çok fazla fantastik kitap okumadım. Okuması eğlenceli güzel bir seri önerir misiniz?
  6. Alposki

konu açarken eklediğimiz resimlerde üzerine çizim nasıl yapılır?

konu açarken yada mesaj yazarken görsel eklediğiniz zaman üzerini nasıl çiziyoruz karalıyoruz?
  7. Alposki

Bu tarz resimleri nasıl bulabilirim?

https://displate.com/displate/1084045?pe=fantasy,comics&gclid=Cj0KCQjwhvf6BRCkARIsAGl1GGgiDuvgDqva8E5KLP_efqX6lNEqbNg8oA4OEqNKxZfyKYneMD2AUTQaAlXoEALw_wcB linkteki fotoğraf bir poster posterin üzerindeki resme benzer şeyleri poster olarak değilde direkt resim olarak nasıl bulabilirim?
  8. Alposki

E kitap şeklinde çizgi roman nasıl okuyabilirim?

konu başlıkta e kitap yani bilgisayardan yada internet üzerinden nasıl çizgi roman okuyabilirim?
  9. Alposki

Wallpaper önerisi

Bana PC için kullanılıcak wallpaper önerir misiniz?
  10. Alposki

DC animasyon filmleri izlemek istiyorum.

Arkadaşlar hikaye sırasıyla gitmek istemiyorum o yüzden bana alternatif gibi böyle öncesinde bir şey izlemem gerekmeyen DC animasyon filmlerinden öneri yapar mısınız öncesinde bir şey izlemem gerekmeyen.
  11. Alposki

bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım

Arkadaşlar ekte gözüken hatayı alıyorum çözümü nedir ne yapmalıyım?
  12. Alposki

dil ucundaki yara

arkadaşlar dilimin ucunda bir yara mıdır uçuk mudur bir şey çıktı kaç gündür geçmiyor konuşurken yemek yerken acıyor tuzlu gargara yaptım uçuk kremlerinden sürdüm ama geçmiyor öneriniz nedir ne zamana geçer yada nasıl geçer ne yapmalıyım?
  13. Alposki

notun adını değiştiricem derken 6 tane uygulamanın adını değiştirdim

metin belgesi oluşturdum metin belgesinin adını değiştireyim derken 5 6 adet tane programın adını değiştirdim nasıl geri alırım eski adlarını getiririm yani çözümü ne??
  14. Alposki

[Çözüldü] Açtığım konuyu nasıl bulabilirim?

Önceden açtığım bir konuyu nasıl görücem veya bulucam yardımcı olur musunuz?
  15. Alposki

İNCE HESAP GAMİNG GECESİ

Sizce bügünkü gaming gecesinde güzel indrimler olur mu monitörlerde vs..
Top Bottom