Arama sonuçları: *

1. Taco Lynx

Normal e-postamı yoksa kurumsal e-postamı

ben minecraft sunucum için domain alacağım ama domain için kendi e-postamımı kullansam yoksa kurumsal e-postamı alsam bilemedim. bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  2. Taco Lynx

Borsa nasıl öğrenilir?

kısaca İlk başta kısa vadede biraz kazanıp uzun vadeye geçmek istiyorum.
  3. Taco Lynx

Türkiye' deki yaşanan olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz?

2025' in başından beri her türden olaylar yaşanıyor. Ülkeyi ayaklandıran siyasi olaylardan tutun öl*mlü olaylara kadar... Kısaca bu olaylar hakkında düşünceleriniz neler?
  4. Taco Lynx

Yazın çalışarak ne kadar kazanabilirim?

yaşım 18 in altında olduğu için size sormak istedim 1 2 ay çalışırsam ne kadar alabilirim?
  5. Taco Lynx

Garantili anakart satmak

ben anakartımı satmak istiyorum ama garanti belgesi yerine fatura var faturada ise kişisel bilgilerim yazıyor tc vs. karşı tarafa bilgilerimi vermeden faturayı nasıl iletebilirim?
  6. Taco Lynx

Minecraft premium olmadan kullanılabilicek launcher önerisi

badlion u denedim ama minecraft gerekiyormuş o yüzden kullanamıyorum premium gerektirmeyen launcher önerir misiniz?
  7. Taco Lynx

Hangi minecraft clienti kullanılmalı?

kısaca sorum başlıkta ve şuan tlauncher kullanıyorum
  8. Taco Lynx

Minecraft için mod önerisi

yeniden minecraft başlayacağım o yüzden mod arayışına çıktım ve sizlerden mod önerisi istiyorum. sürüm olarak 1.21.1 oynamayı düşünüyorum birde neoforge kullanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Taco Lynx

E-posta hesabını başka kişilere gizlemek

e-posta hesabımı kimsenin bilmemesine rağmen e-postama mesaj attılar ve bu 1 kişi değil 10 a yakın kişiydi. e posta hesabımı başkalarına nasıl gizlerim
  10. Taco Lynx

Youtube hesabının e postasını değiştirmek

benim bir youtube hesabım var e postasını değiştirmek istedim ama olmadı. ileride e posta hesabıma erişimi kaybedersem youtube hesabımın e postasını değiştirebilir miyim?
  11. Taco Lynx

3D baskı sitesi önerisi

3D bir kafa modeli tasarlayacağım ama 3d yazıcım olmadığı için bu işi yapan baskı sitelerine yöneldim güzel bir 3d baskı sitesi varmı?
  12. Taco Lynx

Tişört baskı nereden yaptırılır?

Tişört için özel baskı yaptırmak istiyorum yani benim tasarladığım bir tişört olucak bunu nerden yaptırabilirim?
  13. Taco Lynx

İnternetten nasıl para kazanılır?

Kısaca sorum "İnternetten nasıl para kazanılır?" bu. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Taco Lynx

PC Sistemlerinizi atın puanlama yapayım.

İşlemci Anakart Ekran kartı Ram Ssd Psu Kasa Soğutucu (varsa) ve Sistemin fotoğrafını atın puanlama yapayım.
  15. Taco Lynx

Sistemlerinizi atın puanlayım

Pc sistemlerinizin fotoğraflarını atın puanlama yapayım.
  16. Taco Lynx

Technopat Sosyal Rezilliği

Technopat gittikçe kötüleşmeye başlıyor. Tam sevmeye başlarken bi anda uyarı alıyorum. Moderasyonuda ayrı bi rezillik. Yan hesap açmak istiyorum üyeliğimi reddedip üstüne hesabıma uyarı atıyor. Kuralları birbirinden saçma. Kısaca Technopat rezil bir forum sitesi...
Geri