Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

cs'de birisi kimlik bilgilerime ulaştı ne yapmalıyım?

cs oynarken gerildiğimiz takım arkadaşlarımdan birisi benim tc kimlik numaramdan tutun aileme kadar tüm bilgilere ulaştı. bu kişiler hakkında nasıl bir işlem yaptırabilrim?
  2. ddarkbrother

Youtube'de video açamıyorum

Arkadaşlar internetim iyi olmasına rağmen youtube de videoyu açmak istediğim zaman hep siyah yükleniyor ekranında kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bazen düzeliyor bazen ise de eski haline geri dönüyor.
  3. ddarkbrother

İngilizcesi olanlar için WW2 dönemindeki Türkiye Politikaları hakkında eğitici bir video

Arkadaşlar bu videoyu gerçekten çok güzel buldum. İsmet Paşa'nın döneminde ne gibi önlemler aldığından bahsetmiş biraz. İzlemek isteyenler için bırakıyorum aşağıya. Why didn't Turkey fight in WW2? (Short Animated Documentary) - YouTube
  4. ddarkbrother

OBS ile canlı yayın yaparken cs'yi tam ekran yapmak

Arkadaşlar cs yayını yapmak istiyorum. Ama cs'yi 4:3 ekran oranlarında oynadığım için görüntüyü tam vermiyor. Oyun yakalama da siyah ekran hatası almaya devam ettiğim için masaüstü ekranında paylaşmaya çalışıyorum. Sol üstte küçük bir şekilde görünüyor böyle olunca da. Öneriniz nedir?
  5. ddarkbrother

OBS oyun yakalama ekranında siyah ekran hatası

Arkadaşlar laptop kullanmıyorum. Ne denediysem olmadı. Geçen gün yayın açarken pencere yakalamayı seçtim. Şimdi o da işe yaramıyor. Ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için. OpenGL'yi denedim ama olmadı.
  6. ddarkbrother

Orta Doğudaki bu iç savaş için ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar Kürdistan Askeri Güçleri (Türkiye Sınırları dışında yer alan ve Irak devletine bağlı olan Özerk bölge) 1-2 yıl öncesine kadar Orta Doğudaki tüm İŞİD militanlarını temizledi. Bu olay hakkında yorumunuz nedir? Benim düşüncem aynı alttaki görseldeki gibi çünkü. KONUYLA ALAKALI BİR KAÇ...
  7. ddarkbrother

Bu sayfa güvenli midir?

Sayfa bu arkadaşlar. Offline hesap verdiklerini söylüyorlar ve bu yüzden ucuz diyorlar.
  8. ddarkbrother

Steam kütüphanemde oyunlarım eksik görünüyor

Arkadaşlar kütüphanemde dün oyunlarım daha fazla gözüküyordu. İndirmesem bile görünmesini isterim. Şu filtre olayını nasıl değiştirebilirim?
  9. ddarkbrother

İmzaya gif koyma özelliği geri geldi mi?

Arkadaşlar deneyen var mı hiç bu özelliği son zamanlarda?
  10. ddarkbrother

Papara kart almak için yaş sınırı var mıdır?

Arkadaşlar yarın DR'ye gidip papara kart almak istiyorum. Aynı ininal kartta olduğu gibi yaş sınırı yok değil mi?
  11. ddarkbrother

Doğru bilinen yanlışlar !

1- Osmanlı Devletini Kayı boyu kurmadı. Bunu dünyanın belki de en iyisi olan Osmanlı tarihçisi Halil İnalcık mala anlatır gibi anlatıyor. Bunun bir efsane olduğunu, neden bu şekilde yansıtıldığını vs vs. 2- Onluk sistem Mete Han'dan önce de vardır. Çok büyük orduları adamlar 20'li şekilde...
  12. ddarkbrother

2. el satılan ürünün iadesi alınır mı?

Arkadaşlar 2.elden sattığım bir bilgisayarı adam beğenmemiş. Diyor boyutu küçük. Ama ben her şeyi harfi harfine söyledim. İade almak zorunda mıyım?
  13. ddarkbrother

Bu parayla ne yapayım?

Arkadaşlar bugün açtığım konuda eski notebook'umu kaça satayım diye size sordum. Adam ile anlaştım ve sattım bilgisayarı. Ben deşuan 510TL var. Bu parayla İ7 3770 almak için bekleyeyim mi yoksa hemen bir ssd mi alayım?
  14. ddarkbrother

Bu notebook ne kadara satılır?

Arkadaşlar evde şöyle eski bir sistem var. Atom işlemciye sahip, 2gb ram'i var. Hiçbir halta yaramaz internete bile çok geç girer. Ama üründe bir hasar veya deforme mevcut değil. Çok az kullanılmış ve şarjı yeni gibi. Bunun yanında çantası da var. Sizce bu pc'yi ne kadardan koyayım letgoya. 128...
  15. ddarkbrother

Mutlak bir doğru var mıdır?

Sizce doğru evrensel midir yoksa bireysel midir?
  16. ddarkbrother

Okuduğunuz ilk kitabın adı nedir?

Benim ilk okuduğum kitap Define Adası. Kısaltılmış halini okumuştum.
  17. ddarkbrother

Yurtdışı eğitimim için parayı nereden bulabilirim?

Arkadaşlar üniversitede felsefe okumak istiyorum. Bunun yanında biyoloji ve tarih üzerine de ikinci dal olarak eğitim alma düşüncem var. Lakin Türkiye'de bunu nitelikli bir şekilde veren bir üniversite yok. Buna ek olarak akademik bir kariyer istediğim için burada önüm kapanıyor. Bunun için ise...
  18. ddarkbrother

Günümüz Türkiyesini anlatacak görseller

İlk ben başlayayım o zaman.
  19. ddarkbrother

Tek tuş ile ekran alıntı aracının ataması yapılabilir mi?

Arkadaşlar klavyede herhangi bir tuşa basarak ekran alıntısı aracını açmam mümkün müdür? Klavyemde makro tuşları da mevcut ama nasıl yapacağımı bilemedim. Bu yüzden böyle bir kısayolun mevcut olup olmadığını öğrenmek isterim.
  20. ddarkbrother

Platon'un Devlet adlı eseri kimin düşüncelerini yansıtır?

Platon'un eseri olan devlet, Sokrates'in düşüncelerini mi yansıtıyor yoksa Platon kendi düşünceleri ile bir kurgu yaparak mı karakterleri konuşturuyor? Bugün bir arkadaşımla tartışırken bu ikilemde kaldık.
Top Bottom