Arama sonuçları: *

1. Ou-Sama

Oda Kokusu Tavsiyesi

İş yerim için oda kokusu alacağım, -tercihen tarçınlı ve karanfilli- var mı önereceğiniz bir koku?
  2. Ou-Sama

Kapalı Alanda Mahsur Kaldım :/

Hepinize hayırlı geceler. Şuan dukkanimdayim saat geç oldu diye kepenkleri indirmiştim, işimin bitmesine 2dk kala mahalledeki elektrikler gitti.1:15 saattir kapalı alanda mahsur kaldım. Saat 2'den beri. Gerçekten kötü bir tecrubeymis. Telefon ve Allah`in yardımı olmasa geceyi zor gecirirdim...
  3. Ou-Sama

Fumetsu no Anata e - İZLEMEYİN!! İç Dökme Postu Acayip Sinirim Seriye

Kırk yılın başı bi anime izleyeyim dedim girdim, MAL'a iyi puanlı bir anime buldum indirdim. *****(yıldız) animesi ne ciğer bıraktı ne kalp. Gece 3 oldu şu saatte insanlar yatıyor, hayaller kuruyor, ders çalışıyor, arkadaşları ile sohbet muhabbet vs ediyor ben ekran karşısında acayip acı...
  4. Ou-Sama

Hadi Herkes SSD Hızını Paylaşsın

Bakalım neler çıkacak? Raid vs yapanları ve Pcıe 4.0 kullananları merakla bekliyorum.
  5. Ou-Sama

Hadi Herkes En Eski Bilgisayarını Paylaşsın

Az önce bir fatura ararken baktım 2006'dan kalma fatura var hadi bi post açayım eğlencesine dedim. Bakalım kimlerde neler çıkacak varsa faturanızı atarsanız daha keyifli olur yoksa yazınız. En eski faturam 2006'dan kalma Amd Athalon bir işlemci :D Çok daha eski sistemler de kullandım da onların...
  6. Ou-Sama

ASUS' Da Kafalar Karışık 😁

Tuf 4 yıldız, Strix ' de 4 yıldız ama TUF O.C ve Isı iletiminde 4.5 Puan, Strix ise 4 Puan bu nasıl iş Asus :D
  7. Ou-Sama

Bu Moderatörleri Denetleyen Yok Mu? Üyeleri Şikayet Edebiliyoruz Ama Moderatörleri Neden Edemiyoruz?

Başlıkta da belirttim. Bu Moderatörlerin her bilgileri doğru da bi bizimkiler mi yanlış? Adam bana - 1 puan yazıyor, ama onun bilgisizliği yüzünden oluyor bu. Bence moderatörlerinde denetlenmesi lazım.
Geri