Arama sonuçları: *

1. ErenROG

e-devlet üzerinden abonelik iptali nasıl yapılır?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu hizmetin 26 Ekim'de kulllanılabileceğini söylediler ama ben e-devlette böyle bir şey göremedim. Nasıl yapılıyor bilen var mı?
  2. ErenROG

Makine Mühendisliğinden Tıp'a geçiş mantıklı mı?

İTÜ Makine Mühendisliğinden 3,67 ortalama ile mezunum. Lise döneminde hayalim hep doktor olmaktı ama 6 sene tıp fakültesi okumak, üstüne uzmanlık sınavları, onun üstüne bir de TUS'a girmek çok zor geldiği için mühendisliğe karar verdim. Zaten istediğim üniversitede tıpta gelmiyordu. Şuan ki...
  3. ErenROG

9500 TL'ye 1660'lı sistem

Bugün yeni bir mouse almak için Mediamarkt'a gittim. Mouseleri denemek için. Bir çocuk babası ile bilgisayar almaya gelmişti ve satıcı iki tane bilgisayar gösterdi. Öve öve bitiremediği bilgisayarlar aşağıda... RTX 2060 var 8 GB ram takmışlar. Üstelik Asusun tek fanlı modeli. PSU'lar gamemax ve...
  4. ErenROG

10fastfingers hızlı yazma rekorunuz kaç?

Maksimum yapabildiğim bu. Sizlerin rekoru kaç?
  5. ErenROG

i3 9100F ile RX 5700 XT besleyen arkadaş

Konu hakkında diyecek bir şey yok. Adam 2060 veya 1660S için işlemci önerisi istiyor adam i3 9100F çok güçlü, F serisinin performansı çok iyi diyor.
  6. ErenROG

Aldatan sevgili affedilir mi?

Arkadaşlar forumda bir kaç yerde bahsetmiştim biliyor musunuz bilmiyorum ama yine de başlamadan önce konuya deyineyim. 6-7 ay önce 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım ve o günden beri her gün rüyalarıma giriyor. Bir gün olsun aklımdan çıkmıyor ve o günden beri bir türlü mutlu olamıyorum...
  7. ErenROG

Almanca çeviri lazım!!

İnstagram hesabım kapandı diye bir konu açmıştım. Konu açtıktan sonra instagrama kimlik bilgilerimi ve kimliğimin fotoğrafını attım. Şimdi de böyle bir mail gelmiş. Google çeviriden çevirdim ama bir şey anlamadım. Yardımcı olacak var mı? Bu da mailin yazılı hali: Hallo, vielen Dank für deine...
  8. ErenROG

Instagram hesabım durduk yere kapandı

Biraz önce instagrama girdim akış yenilenemedi diyordu sürekli sonra uyarı geldi ve hesabın kapatıldı yazıyordu. 24 saat içinde dönüş yapacağız dedi bir kaç bilgi istedikten sonra. Bende eposta ve telefon numarası üzerinden tekrar giriş yapmaya çalıştım ve mahmutrubxe adında bir hesap açıldı...
  9. ErenROG

Dertliyken dinlenecek müzik önerisi

6-7 ay önce 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım. O zamandan beri bir türlü yüzüm gülmüyor. Hala içimde bir burukluk var. Sürekli arabesk dinliyorum. Yatıp düşünüyorum. Ama çok farklı hissediyorum. Üzüntü, kırgınlık, öfke... Ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum. Bana bunu layık görmesine...
  10. ErenROG

Çok istediğin bir şeyi elde edince zevk vermemesi

Sizce bu olay neden böyle? Daha 1-2 ay önceye kadar PC almak için deliriyordum. Geçen 1-2 sene önce GTA 5 videoları izleyiğ bir gün seni oynayabileceğim bir PC alacağım diyordum. GTA 5 oynamak için PC toplamak istiyordum. Şimdi GTA 5'de var PC'de ama ikiside zevk vermiyor. Onlarca oyun var. Hiç...
  11. ErenROG

Forumdan banlandığım 2 hafta başıma gelmeyen kalmadı!

Tam 2 hafta önce firmaya hakaretten 2 hafta ban yedim. Tam da yeni pc toplamıştım. Yaşamadığım sıkıntı, sorun kalmadı. Kendim deneme yanılma yoluyla çözmeye çalıştım. Allahtan hiç bir parça zarar görmedi :) Buranın ne kadar önemli bir yer olduğunu da anlamış olduk.
Top Bottom