Arama sonuçları: *

1. c0rbius

Beni dolandıran kişiyi buldum.

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bir instagram sayfasından 1150 tl ye figür almıştım. Adam beni oyaladıkça oyaladı. En son da yarın haber vericem diyip daha da mesajlarıma dönmedi. Sonra da instagram hesabını daha da kullanmadı. Ben de o sıralarda dolandırıldığımı düşünüp 3d yazıcı işini bilen bir...
  2. c0rbius

Bilgisayarımı hackleyip kimlik bilgilerimi çalan kişinin kim olduğunu buldum.

Arkadaşlar bundan 4-5 ay önce arkadaşlarım ben evde yokken onları birinin aradığını söylemişti, pek şüphelenmemiştim. Ardından bu olaydan 1 hafta sonra oyun indirmek için gece bilgisayarımı açık bırakıp uyumuştum. Bu kişi de fırsat bilip tüm masaüstümü boşaltıp masaüstü fotoğrafını polat alemdar...
  3. c0rbius

PC'mi birinin ele geçirmiş olmasından şüpheliyim.

Bundan yaklaşık 3-4 ay önce PC'im hacklenmişti. Bilgisayara temiz format atıp kaspersky total antivirüs satın almıştım. Ardından istanbul anadolu mahkemesine suç duyurusunda bulundum. Fakat bugün bilgisayarımın kastığını ve çok dolu olduğunu düşündüğümden dolayı kullanıcılar klasörünü incelerken...
  4. c0rbius

Bilgisayarım hacklendi.

Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi bilgisayarım hacklendi. Ekte de görebileceğiniz gibi hacklediğini belli etmek için tüm masaüstünü silip ekrana Polat Alemdar koyan bir arkadaş. İşin kötü tarafı bilgisayarımda renkli kimlik fotokopim ve birkaç tane resmi belge vardı. Bilgisayara format attım...
Geri