Arama sonuçları: *

1. Cheazy

Amazon ayakkabi iade kabul eder mi

amazondan ayakkavi aldim numarama gore 1 gun disarda giydin 6 saat falan keçedeki o qr falan silindi. Topuguk parmak uclarim feci agridi acar diye saatlerce giydim. Onun disinda kutusu annem atmadiysa duruyordur. Trendyoldan aldigim giydugik ayakkabiyi temizleyip baska kutuyla dahi yollasam...
  2. Cheazy

Araba mı bedelli mi?

Agustos dogumluyum yoklama o bu su uzatma cart curt hic ama hic bir bilgim yok 0 im askerlige. Zottiri isler icin bile askerlik gerekiyor, ek olarak ya bedelli ya 6 ay yapayim geceyim diyorum. Sonra karsima cikip durmasin. Şu an 40k bir birikimim var, az gozukebilir ama benim icin şu anlik...
  3. Cheazy

Siyah ayakkabı önerisi

işte giycem pumayı konfor ve görünüş açısından çok beğeniyorum ama 3-5 aya iç tıpuk kısım, taban, keçe yarılıyor. Bunları biliyorum. 3000 e de daha yakışıklı duran ayakkabı yok, mağaza olarak nerelerden alabilirim? Amazondan bi kez puma aldım 1 ay bekledim geri döndü geldiği yere, belki alırım...
  4. Cheazy

Kalbim pır pır atıyor

Hayatımda hiç manitam olmadı. 1 kez sevdim. 3 yıl önce, instadan yazdım. Aynı okuldaydık, açılamadım. Engellendim. Aradan bi 6-7 ay sonra onu görmeye başladım sürekli. Kalbim pır pır ediyordu. Uyuyamıyordum, oyun oynayamıyordum. Yemek yiyemiyordum. En son arkadaşımla 8-9 da oturduk. 12 ye kadar...
  5. Cheazy

Önerilerinize ihtiyacım var

Aralığın 1 inse başladığım depo işinde hayat enerjimi, duygularımı kaybettim. sabah 6.20 geçe kalkıp tekrar akşam 6 buçulta eve gekiyorum. 9 saatalıştırıyoruz diyorlar ama 10 saat 15 dk ordasın. 7.30-5.45 böyle saçma sapan bir saat yok. Bari 7-5 olsa. Her neyse her şeye eyvallah ettik. Asgari...
  6. Cheazy

Bu fiyatlar nereye kadar gitcek?

Kaafayı yedim saatin 2 buçuğunda PSu dan çıkan sesten bi başladım kendi kendime hayali sistem topladım. Ramide 2. el aldım. yine de 40k oldu. 2-3 e bulunan sıvı soğutma 5 e koşturuyor. Anakart bakıyoz 10k rame söz yok, kasa 5k kardeşim ucuz mal kullan diceksiniz, ses yapcak, bileşenler...
  7. Cheazy

Youtube deki videoları telefona indirme

işe giderken serviste 40dk yol çekiyoeum, 40 dk da gelirken yok çekiyorum. 1 buçuk saat yapıyor. Bu saati de keyifli geçirmek için vidoları telefona insirmek istiyoeum. Bölüm bittiköe de silerim. Nasıl yapabilirim.
  8. Cheazy

5000 tl ye naaapılır?

A- Al sat B- Ayakkabı (maaş yatmasına 15 gün var, son param)
  9. Cheazy

Hafta sonu mesaileri

merhabalar, bir depoya girdim. Pazartesiden beri çalışıyorum. Geçen sene yaz ayında çalıştığım bir depoydu. O yüzden işi biliyorum. İş mantıkta kolay ama Sabah 6 da kaldırıp, 7.30 da iş başı 5.45 çıkış olup eve varış 18.30 olunca çok bozuyor. 12 buçuk saat harcıyor insan. Verdiği para şu anlık...
  10. Cheazy

Şehinşah neden en iyi rapçidir?

bu soruyu kendıme cok srodum ama cevabını bulamadım siz ne dusunuyorsunuz
  11. Cheazy

GTA SA. DEF. ED. %100 bitirmek

Daha önce 4-5 kez pc+telefondan bitirmiş birisiyim ama hiç %100 bitirmedim. 0 hile ile bitirmek istiyorum. Los Santos dayım daha 10 tane falan görev yaptım. OG den 1 görev yaptım vs. Taxi görevini yaptım, 50 müşteri toplayınca halloluyor. Taxilere Nitro ve araba zıplatma şeyi veriyor...
  12. Cheazy

İşten çıktım ne yapmalıyım?

38 gün opette pompacılık yaptım. Müdür bağırdı ve bana küfür etti milletin içinde. Bende dayanamadım bağırdım. (1,2 değil her gün yaşanan şeyler) detay anlatmadan kısa kescem. 170 i aradım. 03 koduyla çıkarmışlar işten. Belirsiz Süreli İş Sözleşmesinin İşçi Tarafından Feshi (İstifa) Ben...
  13. Cheazy

İşten ayrılmak istiyorum ama çokta seçeneğim yok

3 ekimde 28k ya merdiven altı bi opette pompacı olarak işe başladım, belki konuya vakıf arkadaşlar vardır. İlk gün kart almadım, arkadaşları izledim, sisteme baktım. 2. gün yanlış yakıt verdim ve 6k masraf açıldı. Kaşar bir müdürümüz olduğı için maaştan kesilcek dedi. Ben çıkcam dedim, o parayı...
  14. Cheazy

Ehliyet direksiyon sınavı arifesi

1. sürüşümde yokuşta istop ettim, 2. yokuşu tırmanırken 2. kez istop ettim, geri geriye geldim , yaptım. Dümdüz yolumda gidiyordum. 3 e almıştım vitesi, 2 ye düşürdüm önüme bmw atlamıştı yan yoldan ve sinyal yok bir şey yok bir anda geldi. Komisyonda freni kökledi orda da istop ettim. Geçen...
  15. Cheazy

Benzincide pompacıda çalışmak

Opete yarın başlıyorum evrakları doldurdum. İmzalar atıldı. 16.00- 12.00 vardiyam. 8-4 4-12 12-8 Bu saydığım vardiyalar var ama sabahla akşamda 3 gecede 1 kişi var o deneyimli bayadır çalışıyor diye orda. Maaşları vesaire konuştuk ama ne yapmam gerekiyor, sigorta yarın başlar dediler mesela...
  16. Cheazy

17 bine ne yaapılır?

merabalar 17k gelcek 15 inde maaş, tabıkı ytd demeden makara konusu olsun hem de mantıklı cevaplar gelirse ona göre değerlendiririm parayı
  17. Cheazy

Fenerbah.e 2025-26 sezonunda neler vaad ediyor?

Duran Diouf Abdü cart curt Miyazays (opsiyonel) Asensio Brown Skriniar gibi oyuncuların kesınlestıgı bir kadro derinliği var. Dahada geleceklerin haddi hesabı belli değil, sizler bu konu hakkında neler düşünyoursaunuz tarafıszo larak tartışalım. GS bu dominasyınu saglayıp yine şampiyon olur...
  18. Cheazy

KAZandığım parayla napabilriim

ytd yazarsanız problem olcanı sanmıyorum. 3k şimdi geldi işten yömiyeciyim bitti sayın 5k da bu ay çalıştım. Diğer ay alcam parayı. 10 15 gün daha gitsem total 15-18k olcak. Ne yapmalıyım sizce? A tüm parayı pc ye bas B pc de çok kritik gördüğün şeyleri değiş geri kalan altın yap
  19. Cheazy

Şu aralar en çok dinlediğiniz sanatçı kim?

Ben başlayayım şu aralar Poiziye sardım. Çok sağlam geliyor.
Geri