Arama sonuçları: *

1. U

Supercell de ayak fetişimi var ?

Supercell de ayak evriminde tut ayak Anıtı diye bir şey cıkarmıslar zamanında beles alınabiliyordu ama supercell bu ayak anıtlarını parayla daha fazla alınabilsin diye fazladan ayak Anıtı için satıyor başka dekorasyonlar böyle Çoğaltılmıyor ama mesele ayağa gelince bol bol koyuyorlar bende acaba...
  2. U

Bynogame yada play kodu olan varmı

Bynogame game yada Google play kodu olan varmı varsa dm gelebilir mi Bynogame yada play kod verebilecek birisi varsa dm gelsin 200 TL lik LCWde kullananılan bilen kod vericem bynogame yada Google play kod için
  3. U

Arkadaşım kendine kız arkadaş arıyor napmalıyım

Arkadaşım kız arkadaş arıyor napmalıyım 3,5 taktik bir şey verin
  4. U

Clash of clansda yılan bilekliği ile hangi ekipman daha uyumlu

Clash of clansda yılan bilekliğim var 26 seviye 27 seviye bilerek yapmadım çok istiyor diye şuanlık 17 seviye dikenli top ile kullanıyorum barbar krala yeni ekipman gelince hangisini 26 seviye yapsam bilemedim sizce sopadan at yılan bilekliğimi yapayım yoksa dikenli top yılan bilekliğimi...
  5. U

Supercell neden hep evrim paylaşırken ayak paylaşıyor

Bir detay farkettim supercell clash royale de evrim paylaşırken sürekli neden ayak paylaşıyor bileniniz varmı aşağıya birkaç örnek koydum inceleyebilirsiniz gözümden kaçan varsa ekleyebilirsiniz
Geri