Arama sonuçları: *

1. 180hz peek

Sevgilim neden böyle yapıyor?

Arkadaşlar kızı 2-3 gündür anlamaya çalışıyorum saatlerce dil döküyorum tamam dikkat ederim diyor ama yine aynı bu kız biriyle tanıstı cocuk 2011 li kardeşim gibi görüyorum falan diyor yani bizden 4 yaş küçük cocuk bende dedim ki bu cocuk bizim ilişkimize zarar veriyor ama anlamıyor benimle oyun...
  2. 180hz peek

Sizce ben mi farklıyım?

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım öyle canım sıkıldığı için açtım konuyu hayatta benim hiç sevgilim olmadı şu zamana kadar yani tipten mi dicem o kadar kötü bi tipimde yok ortalama gibiyim yani dışarıdaki çiftlere bakıyorum hepsi tas kafa traşlar parlak yelekler bide kendime bakıyorum burda...
  3. 180hz peek

Üniversite e-kayıttan sonra yapılacak başka bişey var mı?

Arkadaşlar e-devletten kayıt oldum üniversiteye bana 2025-yks yerleştirme elektronik kayıt belgesi gönderildi kayıt olmuş oluyor muyum? Başka bişey yapmama gerek var mı?
  4. 180hz peek

Antalya kumluca nasıl bi yer?

Üni tercihim orası çıktı güzel bi yer midir yaşayan var mı googlede pek bir şey çıkmıyor da
  5. 180hz peek

Üniversite ilk günü napılır?

Çok merak içerisindeyim şuan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  6. 180hz peek

Nasılsınız reisler???

Öylesine sohbet etmek için bir konu
  7. 180hz peek

Annesiyle babası sürekli kavga eden var mı?

normalde böyle bi konu acmazdım ama cidden cok sinirlendim şuan biraz kafam dağılsın diye açtım babam iyice kafayı yedi annemden utanıyor mu bilmiyorum ama kadına hep bağırıyo hiçbir zaman aile gibi olmadık zaten hiç ailecek bi yere gitmedik hep akrabaların bizi davet etmesiyle annem kardeşim ve...
  8. 180hz peek

Kuzenim bana saygısızlık yaptı?

Bana saygısızlık yapmak günahtır kuzenimi eve çağırdım özür diledi affettim
  9. 180hz peek

Arkadasim valorantta kiza sovdu bende yanindaydim

Arkadasim troll amacli kiza kufur etmeye basladi kizda ince bi ses tonuyla bagirmaya basladi ben hicbirsey demedim kiza iste sonra kiz bana senide bulucam dedi dava acicam size demeye basladi ben kiza kufur bile etmedim tck madde 39 falan demeye basladi sizce valoranttan bana bisey yapabilir mi...
  10. 180hz peek

İzmir odemiste uni okunur mu?

Arkadaslar yksden 280 puan cikardim haliyle cok kotu bi puan 2 yillik tohumculuk yazicsm izmir yazmayi dusunuyorum odemis nasil bi yer?
  11. 180hz peek

12.sinifta devamsizliktan birakirlar mi?

Suanda devamsizligim 24 gun raporlu 5 gun raporsuz gozukuyor bugunde gitmek istemiyorum ve ozursuz 6 olucak kalmis gozukuyor muyum acil yardim
  12. 180hz peek

Babamı bilgisayar icin nasil ikna edebilirim?

Beyler oncelikle 17 yasindayim calismak istiyorum ancak babam izin vermiyor benim emir almami istemiyor durumumuz da Allaha sukur iyi fakat konu bilgisayar olunca babam hic sicak bakmiyor bu yaza bilgisayarla girmek istiyorum ama babam basindan kalkmak diye korkuyor. Sizce nasil ikna edebilirim?
  13. 180hz peek

Sizce sacim dokuluyor mu?

Arkadaslar merhabalar 17 yasindayim daha 2 ay oldu 17 olali elimi sacima goturup sertce cektigimde elime 1-2 tane sac teli geliyor sizce dokulme var mi babamin saci 40 yasinda yanlardan acilmaya basladi genetik mi diye dusunutorum da saclari cok sıkıydı bence genetik degil dusuncelerinizi...
  14. 180hz peek

Spor için boyum uzar mı

Beyler yaş 16 boy 1.92 2 metre olur muyum kilom 75 sizce en ideal kaç kilo ve kaç boyunda olmam lazım?
  15. 180hz peek

Ehliyet kursunda kızla konusamamak

3 gündür ehliyet kursuna gidiyorum ehliyet kursunda bir kız var kızı görünce aşık oldum hani o derece güzel konusmaya calıstım ama tersler diye korktum normalde müzik dinleyen bir insan da değilim ama kız yüzünden ferdi özbeğen falan dinlemeye başladım sizce nasıl konusabilirim?
Geri