Arama sonuçları: *

1. T

Twich kayıt olamama: sorunu

merhabalar twiche kayıt olurken 13 yaş üzeri istiyor bende 2000 yılını giriyorum ama yine o hatayı veriyor.ne yapmalıyım:
  2. T

Twich kayıt olamama:

merhabalar twiche kayıt olurken 13 yaş üzeri istiyor bende 2000 yılını giriyorum ama yine o hatayı veriyor.ne yapmalıyım:
  3. T

gopogle mouse tekerlek sorunu

merhabalar cooglede gezerken sayfayı indirmek istediğimde tekerleği aşağı çevirince biriaz aşağı inince birazda yukarı atıyor bunun nedeni nedir yardımcı olurmusunuz.
  4. T

vürüsmü bu acil yardım

arkadaşlar googlede jumbum diye bir siteye tıkadım fan bakarken böyle bir şey çıktı vürüsmü samsung telefon kazanma şansı yazıyor
  5. T

arkadaşlar ürünü bilmiyorum yardım

arkadaşlar bir yerde gördüm ama ismini bilmiyorum şöyle birşeydi. kutu gibi kücük pcnin tüm fanlarını ona takıyorsun ve anakartta tek fan slotu kaplıyor kumandası var ve fanların işiğinı kumanda ile ayarlıyorsun
  6. T

can ı run it nedir

arkadaşlar can ı run it sitesi nedir ne işe yarar
  7. T

opera ve opera gx

iki tarayıcının farkı varmı. opera gx oyuncu olduğu için bir farkı varmı ve googlemi opere veya oper gx
  8. T

opera gx ve google

arkadaşlar opera gx mi daha iyi yoksa googlemi
  9. T

opera gx ve google

arkadaşlar opera gx mi daha iyi yoksa googlemi
  10. T

ücretsiz fotoğraf editleme programı

merhaba pc için ücretsiz fotoğraf editleme programı bilen varsa yazabilirmi.
  11. T

obisoft hesap kapatma sorunu

arkadaşlar obisoft hesabımı kapadıçam ama kapata tıklayınca beyaz bir ekrana atıyor yardımcı olurmusunuz yada başka yolla kapatabilirmiyim.
  12. T

MSI hesap etkin hatası.

msı.com'a giriş yapıyorum emailden doğrulaya basıyorum ama hesap etkin hatası veriyor yardımcı olurmusunuz.
Geri