Dostlar merhaba,
sizce Şok,A101,BİM,Migros gibi marketlerde çalışmış ve ilerlemiş bir kişi mağazacılığa (teknoloji,giyim vd...) geçiş yaparken zorlanır mı?
"Lütfen konuyla alakalı işler de çalışmış insanlar yanıt versin. Aksi yanıltıcı olur"
Arkadaşlar 1000 MBP/s internete sahibim ama steam üzerinde bu 1000 mbp/s etkisini göremiyorum belli bir noktaya çıktıktan sonra 13 mb/s hızına düşüyor ya da duruyor. Anlamadım nedendir? Bir türlü çözemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hevesim kursağım da kaldı resmen.
Merhaba, böyle bir konuyla forumu meşgul ettiğim için öncelikle özür dilerim. FİFA 18 indireceğim fakat bu kripto paraların popülerliğinden dolayı korsan oyun indirmekten biraz çekiniyorum. Hala güvenilir site var mı bilmiyorum. Eskiden bildiğim bir kaç tane site vardı fakat artık onlara da...
Merhaba, 13 yaşımdan beri kepek ile uğraşıyorum türlü türlü şampuan denedim hepsini belirli bir süre kullandım fakat bir faydasını görmedim ayrıca her türlü kepek önleyici şampuanı kullandım bir tanesi işe yaramıştı fakat o da saçımı beyazlatıyordu ne yapmalıyım canımı sıkmaya başladı bu durum...