Arama sonuçları: *

1. H

EPE 42 puanın seviyesi nedir?

hazırlık EPE'den 42 aldım seviyesi nedir. hangi sınıftan başlatılırım
  2. H

Üni hazırlık okurken YDT/YDS hangisine göre çalışılmalı

YDT ye göre kamplara mı gireyim YDS'ye göre kamplara mı
  3. H

CS2 1 haftada 300tl kar ettircek çıkartma

3 gün önce 12 dolardı şimdi 20 dolar haftaya 30 dolar olucak kar etmek isteyen almalı.
  4. H

Ingilizce hazirlik okurken kullanilabilecek ek kaynak önerisi

Paralı ingilizce yardimci kaynak önerisi istiyorum Pekiştirmek olur, listening olur bütçe 10.000 çıkabilir şimdiden teşekkürler..
  5. H

Whatsapp üzerinden yediğim küfür ile dava açılabilirmi

numarası var ve ben bu küçük yaşlı dolandırıcı arkadaşa dava açmak istiyorum. en azından korkutmak da olur. mümkünmü '' s*ktir git dolandirici p*ç '' demek yeterli kanıt sayılırmi?
  6. H

Diş hekimliği vs tıp için mezuna kalmak

tıp için 1 sene mezuna mı kalırdınız yoksa diş hekimliği mi yazardınız
  7. H

Skolyozum varmi bakarnisiniz

Bugün röntgen çekildim Doktor Yarın gel bakarız dedi merak ettim skolyoz gözüküyormu bakarmisiniz
  8. H

Msü saglik mulakatindan once yenmemesi gereken şeyler

Pazartesi saglik testlerine gidicem Et kesinlikle yemeyin dediler kolesterolü yükseltiyormus Sizin kesin yemeyin dediginiz şeyler varmi
  9. H

Daha oncesinde askeri mulakata girenler bakabilir mi acil

Yarin FYT ve evrak kontrol var. Telefon felan götürmeyi düşünüyorum orada telefonu ve cuzdani koyabilecegim bir yer varmidir? Emanet edeceğim kimse yok. şort la mı gideyim orada değiştirmek için yer oluyomu. Ankara kara harp komutanligi. Yer
  10. H

2 günde şınav artarmi

Haftaya çarşamba hava harp okulu mülakatına gidiceğim tek sorun şu ki şınav çekemiyorum 2 gün önce 12-13 çekiyordum dün 6-7 çekmeye bugun 2-3 te tıkanmaya başladım 2 günde 15e çıkma olasılığı varmidir . sizce napayim kolumu dinlendireyimmi bu saatten sonra
  11. H

Mutlaka izle dediginiz mini diziler?

Polisiye kategorisi dışında izle dediginiz mini diziler veya 1-2 sezonlu dizi varsa önerinizi bekliyorum
  12. H

Yarin sinav var Uyuyamiyorum

Saat 10 fa yatağa girdim bir gram uyku tutmadı ne yapmalıyım 1 saatte olsa uyusam kafidir Sınav boşa gitcek sanirsam...
  13. H

Bu gece uyumalı mıyım?

cumartesi yks sınavı var. uyku düzenim aşırı derece bozuldu 6-7 de felan yatıyorum. aklımda yarın akşam saat 12ye kadar uyumamak varki erkenden yatabileyim. sizce napiyim uyuyiimmi , dayanılırmı 1gün uykusuz kalmak.
  14. H

Abimin universitede bu kadar harcaması normalmi

yemeği kyk veriyor ulaşım olarak yakın oldugu icin yuruyerek gidiyor . geçen ay 15bine yakin harcadi . memur cocuguyuz 15 bini biz çekirdek aile harcamıyoruzdur 1ayda. normalmidir universitede bu kadar harcamasi . sizler nekadar harciyordunuz. yer istanbul
  15. H

Odama surekli bocek geliyor

Camlar kapalı ama sürekli odama uçan yeşil bi böcek geliyo şuanda da odama girdi salonda yatiyorum nereden geliyor olabilirler hiçbir şekilde cam açmıyorum bu sebepten dolayı ama sürekli odamdalar
  16. H

Muhabbet kuşuna sıcak geçince ne yapılmalı

hava 35 derece sanırsam sıcak geçmiş çok halsiz duruyor napmalıyım yıkayımmı kuşu
  17. H

Sunumum intihale yakalanırmı

program varmıdır ücretsiz veya çok pahalı olmayan , intihale yakalanıp yakanalanmadığımı anlamak için
  18. H

Bulgaristan vs yunanistan

gezme için hangisini tercih ederdiniz birde 3-4 günlük gezi kaç TL'ye patlar sizce kişibaşı
  19. H

Cortexai güvenilir mi?

Görsel Oluştur Sanat eseri kalitesinde telif hakları tamamen size ait görseller oluşturun Video Oluştur Yazıdan veya görselden Hollywood seviyesinde videolar üretin Cortex Games Dünyadaki tüm oyunları CortexAI.io ile bilgisayar veya tarayıcınız üzerinden Cloud şekilde bile sınırsız ve ücretsiz...
  20. H

Eft yaparken ismi yanlış yazdım

soy isminde çiftçi yerine çitçi yazdım tek bir harf hatası var para iade edilirmi veya karşıya gidermi iade edilecekse yapmam gerekn bişi varmı onlar iade ediyormu otomatikten
Geri