Arama sonuçları: *

1. F

YKS açıklandı bölüm önerileri puanları ve moral destek için açtım

yks açıklandı arkadaşlar sıralamam çok fazla geldi açıkça bazı yerlerde fazla işaretledigim soruların hepsi yanlış gelmis ne yapacam bilmiyorum siz bunu nasıl atlattınız.
  2. F

Karıncalar için yardım çözüm fikri

Odamda son zamanlarda çok fazla karınca çıkmaya başladı masamın üzerinde falan sabah yüzlerce oluyor kaç bin tane var nüfusları bilmiyorum artık sizce nasıl bir çözüm bulabilirim çıktıkları yeri biliyorum silikon çeksem çıkamazlar mı çıktıkları yeri gördüm parke aralarından çıkıyorlar duvar...
  3. F

Iyzico + parolapara kampanyasını birleştirip neler alabirim bütçe 1500

1500 lira bütçede neler alabilirim şu iki kampanyayı kullanıp kendi hakkımı kullandım kule tipi soğutucu aldım şimdi ablamın hakkını kullanacam kulaklık olabilir fare olabilir giyim tarzı şeylerde kullanabiliyorsam giyim olabilir önereceğiniz ürünleri söylermisiniz bütçe biraz daha artabilir.
  4. F

Bugün doğum günüm doğum günü emojisi güzel

donanım arşivi ailesinin yaptığı profilimizde duran emoji çok güzel olmuş elinize sağlık donanım arşivi ailesi doğum günümde bi elden ring alacam kendime hediye olarak valorant skin alacaktım vazgeçtim elden ring alıp oyunu oynama vakti.
Geri