Arama sonuçları: *

1. HomerSer

Cok pahali olmayan parfum onerisi

Arkadaslar cok pahali olmayan hem yaz hem kisin kullanabilecegim parfum lazim. Yurt disindayim burada bulabilecegim parfumler olmasi lazim gidip magazadan deneyerek almak istiyorum
  2. HomerSer

Parfum Önerisi Lazim

Porfum önerisi lazim. 300 400 euroluk parfumler olmasin
  3. HomerSer

ChatGPT herkese farkli cevaplar mi veriyor.

Arkadaslar soru baslikta ben ornek vereyim. Mesela ben bir makale yazmak istiyorum. Konumuz su olsun ; Iyi olan bir okulu ne iyi kilar. Ben bunu Chatgptye yazdigimda neredeyse hep ayni cevabi aliyorum soruyu ne kadar degistirirsem degistereyim. Bunu yazan diger kisilerde mi bu cevabi aliyor...
  4. HomerSer

Çakma forma nereden alabilirim?

Arkadaşlar güvenli nereden alabilirim. İnternet sitesi yada instagram sayfası falan farketmez
  5. HomerSer

pengasus türünde köpek balığım sürekli burnunu akvaryumdan dışarıya çıkarıyor

Arkadaşlar akvaryumda pengasus türünde köpek balığım sürekli burnunu akvaryumdan dışarıya çıkarıyor bunun nedenini bilen var mı Normalde normal bir şekilde yüzerdi fakat şimdi hep burnunu suyun yüzeyine çıkarıyor bir hastalık belirtisi mi?
  6. HomerSer

Arkadaşlar bir ev kedisinin yaklaşık maliyeti ne kadar?

Arkadaşlar bir ev kedisinin yaklaşık maliyeti ne kadar? Hiç aşısı yapılmamış bir yavru sahiplendik diyelim. Aşıdan mamaya tarağından yatağına kadar masrafı aylık ortalama ne kadar tutar?
  7. HomerSer

Nolacak bu fenerin hali? :/

Artık gündelik hayatıma da yansımaya başladı fener maç kaybettiğinde depresyona giriyorum. Sanırım kendimden çok seviyom hayatım fener olmuş maç kaybedince çok üzülüyom napacam ben
  8. HomerSer

Rozet özelliği yeni mi geldi?

Arkadaşlar bugün sabah bana 1 yıllık kullanıcı rozeti geldi bundan başka hangi rozetler var ve bu rozet özelliği yeni mi geldi önceden hiç kimsede görmemiştim
  9. HomerSer

Canım sıkıldığı için kendi kendime Fenerbahçe forması tasarladım nasıl olmuş?

Nasıl olmuş ilk sıradakine pek takılmayın o ilk deneyişimdi İsterseniz sizin istediğiniz bir takım için de deneyebilirim yabancı olur türk olur farketmez Not: Sonradan yaptıklarımı da ekledim konuya
  10. HomerSer

Sizce Bu Dayak Yeme Riskine Girmeli miyim?

Şimdi olayı kısa ve öz anlatıcam. Ben 9. sınıfım ve yaşıtlarıma göre çok iriyim 185 boyum var. Ben bir hafta önce kendimden bir yaş küçük arkadaşımla bisiklet sürüp geziyoduk. Sonra ortaokuldan kalma bir serseri vardı . 2 arkadaşı daha vardı yanında geldi önümüzü kesti ne bakıyon la falan...
  11. HomerSer

Kedi yada köpek beslemek istiyorum fakat ailem izin vermiyor :(

ben kedi yada köpek sahiplenmek istiyorum ama apartmanda olduğum için çoğunlukla kedi fakat ailem izin vermiyor. Kardeşlerim ve babam sıkıntı etmiyor ama annem hayvanlardan korktuğu için bakamıyoruz maddi durumumuzda yeterli düzeyde sırf annem koktuğu için bakamıyoruz bir gün dayanamayacağım...
  12. HomerSer

Avrupa bizi kıskanıyor mu???

Evet bugün markete gittim ve fiyatlardan kendi kendime yakınıyordum. Sanırım biraz sesli konuşmuşum. Arkadan birkaç amca sen vatan haini bir teröristsin dediler bana . İlk başta belki bana dememişlerdir diye düşündüm ve duymazlıktan geldim. Ama daha sonra arkadan bana dokundu ve aynısını bidaha...
  13. HomerSer

Üniversite için laptop mu almalıyım?

Arkadaşlar şuanda lise 1'im en fazla 1 yıl içinde masaüstü pc alacağım. Ama üniversiteye az zaman kaldığı için acaba laptop mu alsam diye düşündüm çünkü yakınımda üniversiteye giden herkes laptop aldı. Üniversite için laptop mu gerekiyor. Alacağım masaüstü de az para değil. Sizce ne yapsam? Oyun...
Top Bottom