Dostlar selam. Bu ara amatör telsizcilere sardım. Merak ediyorum hatta elimden geldiğince başlamak istiyorum ama öncesin bu hobiyi yapan, bilgi veya deneyim sahibi olan varsa tecrübelerini okumak isterim. Nerden nasıl başlanır, neler yapılır, nelere dikkat etmem lazım paylaşırsanız sevinirim...
Dostlar hobi amaçlı bilgisayar parçası alıp satmak istiyorum. Sarı site ve benzeri yerlerde bazı ilanlar buldum. Ancak çok ucuza mesela 360mm deepcool sıvı soğutma 1800 tl yazmış sorduğumda hiçbir arıza yok garantisi devam ediyor diyor. Ben ürüne güven sağlamak için neler istemeliyim garanti...
İyi akşamlar dostlar. Su dağıtım firmasında işe başladım varsa merak ettikleriniz beklerim. Sırf şu epik konuyu açmak için başladım dersem inanmayın 2 aydır işsizdim
GÖRSEL TEMSİLİDİR!
mauspad arıyorum beyaz setupıma uyucak şekilde ancak çok bilgim yok. Fps rekabetçi, hikayeli, similasyon, savaş her türlü oyunu oynarım aim için kayması önemli yani. Hybrid öneriyorlarmış sanırım onun için. Şimdiden teşekkürler
Dostlar selam iyi forumlar. Hobi olarak fiyat performans sistemler toplayıp satmak istiyorum. Elimde liseden kalma bilişim mezunu olduğum için sistem söküp takma ve toplama yetkilerini kapsayan bir sertifikam var. Bu sertifikayı da kullanarak hem vakit geçirmek için sistem toplayıp kâr marjı...