Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Selam dostlar, çok yakın arkadaştan sevgili olduğum bir insan var. Cok iyiyiz her şey okay ama bugün bir kaç şey öğrendim ve panik atak geçirdim, sessiz bir yere geçip ağlamaya basladim. İkimizde 18-19 yasindayiz, ben erken olgunlasmak zorunda kalan biri oldugumu dusunuyorum yasadigim bazi...
  2. RevenKalr

işte aldığım ücret hakkında

Selam dostlarım, yeni bir işe girdim ve ücret hakkında sizinle bi konuşmak istiyorum. Çalışma saatleri akşam 8 gece 3 Normalde kurye olarak girecektim ama buranın sahibi hem tezgahtar hem kuryelik yapabilecek birini ariyorum dedi bende tamam diyip girdim. yeri geliyoe dürüm sarıyorum yeri...
  3. RevenKalr

Odayı karınca bastı ne yapmalıyım

Odamda balkon var ve sanırsam ordan geliyorlar ama geldikleri yeri bilmiyorum. Her yerden çıkıyorlar, bunları yok etmek için ne yapmalıyım? İlaç vesaire
  4. RevenKalr

Yalnızlığımla barışamıyorum

Herkese selam arkadaşlar, Ben Eren 17 yaşındayım uzatmadan direkt konuya giricem. Yalnızlığımla barışamıyorum, yalnızlığı sevemiyorum ama etrafımda da neredeyse kimse yok. Çıkıp gezebileceğim arkadaş yok dershanede insanlarla muhabbet edemiyorum sporda konuştuğum maksimum 1-2 kişi var, ha...
  5. RevenKalr

Muhabbet kusum kendini kafesin tellerine surtuyor

Arkadaslar muhabbet kusum kafasini boynunu kafesin tellerine sürtuyor, kasiniyor galiba anlamadim. Ne yapabilirim? Ilac vb.
  6. RevenKalr

Muhabbet kuşum kaç yaşında?

Galiba kuşun gözünden yaşı anlasilabiliyormus. Bu kuş kaç yaşında acaba
  7. RevenKalr

Eve Muhabbet Kuşu Girdi Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar muhabbet kuşu almak istiyordum bundan 1 ay önce falan. Bugün balkondayken içeri bi kuş girdi korktum bi an çıktım balkondan. Sonra bi baktım muhabbet kusuymus. Camları kapadım. Kafes vs. Yok şuan da param yok 1-2 haftaya anca alabilirim. Evde ne yapabilirim buna ne vereyim yiyecek...
  8. RevenKalr

Tüy dökücü sprey önerisi

Arkadaşlar tüy dökücü sprey arıyorum. 50 tl ye kadar bütçem var ne önerebilirsiniz?
  9. RevenKalr

Tonerli yazıcı önerisi istiyorum

Arkadaşlar Tonerli Yazıcı lazımmış . Fiyatları hakkında hic bi bilgimiz yok bize uygun fiyatlı yani abartip cok pahalilari atmsyin işte uygun fiyatlı f/p bi tonerli yazıcı önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
  10. RevenKalr

Omen Gaming Hub nasıl silinir?

microsoft store dan omen gaming hub indirdim. şimdi silmek istiyorum ama microsoft store da sil diye biyer yok denetim masasında da uygulama gözükmüyor. sağ altta hep açık gözüküyor bunu nasıl silicem?
  11. RevenKalr

Discord dan paylaştığım ekran bir süre sonra pikselleşiyor

Arkadaşlar discorddan ekran paylaştığımda "arkadaşlarımla dizi vs. izlerken paylaştığım ekranın bir anda pikselleştiğini söylüyorlar. bilgisayara geçende format attım format atmadan önce böyle bir sorun yoktu. format dan sonra paylaştığım ekranın bir süre sonra bazen tamamını bazen bazı...
  12. RevenKalr

Steam hesabım çalındı!

Selamün aleyküm arkadaşlar bugün steam e giriş yaptığımda bir bildirim vardı baktım bildirime ve pubg den 30 Mart a kadar ban yediğimi gördüm ne garip ki pc de pubg yüklü bile değildi sonra öyle ayarlara bakarken epostanin değiştiğini gördüm hemen kendi epostami yaptım şifre değiştirdim. Ama...
  13. RevenKalr

Ring Light önerisi istiyorum

Arkadaşlar çok göz yormayan kaliteli ring light önerisi yapabilirmisiniz max 300-320 TL olsun şimdiden teşekkürler
  14. RevenKalr

Bios a giremiyorum b450ms2h

Daha önceden bios dan pc hızlı açılsın diye hızlı önyükleme mi ne yapmıştım onu yaptiktan sonra biosa giremiyorum hızlı açılsın diye bios yerini mi atliyor anlamadım nasil duzelir
  15. RevenKalr

ryzen master bende neden böyle?

arkadaşımda yukarıdaki gibi bende alttaki gibi nasıl yukarıdaki gibi yapabilirim?
  16. RevenKalr

Nvidia broadcast amd de var mı?

Nvidia da broadcast diye bir uygulama var ve mikrofona gelen gereksiz sesleri engelliyor diye biliyorum. amd de böyle bir uygulama özellik vs. böyle bir şey var mı?
  17. RevenKalr

Pc ekranını çok akıcı bir şekilde telefona aktarmak

Arkadaşlar bilgisayarımın ekranını çok akıcı bir şekilde olacak şekilde kabloyla vs. telefona görüntüyü aktarabiliyormuyum. böyle bir şey var mı? amacım ekranı telefona verip ordan yayın açmak olursa harika olur
  18. RevenKalr

HDMİ VE DP KABLO ÖNERİSİ

Arkadaşlar bana 144hz verebilecek bir HDMİ kablosu önerir misiniz? ne kadar ucuz olursa okadar iyi olur. bide dp kablosu mu ne varmış onların kalitesini fiyatlarını bilmiyorum bide dp kablosu linki atarsanız güzel olur
  19. RevenKalr

Spotify pc açılınca kendiliğinden açılıyor

Arkadaşlar görev yöneticisinden başlama şeysini kapattım ama spotify ginede pc yi açınca açılıyor. Nasıl düzeltirim
  20. RevenKalr

hdmi kablom en fazla kaç hz veriyor nasıl bakarım

Arkadaşlar elimde bir tane hdmi kablo var. en fazla kaç hz monitör desteklediğine nerden bakarım
Top Bottom