Arama sonuçları: *

1. sveaz

klavye lubelamak müthiş bir şey!

geçen günlerde yeğenim klavyeme fanta dökmüş ve ben bunu geç fark ettim ve sonra klavyeyi parçalara ayırıp switchlerin takılı olduğu plakayı su ile yıkadım allahtan boarda çok gelmemiş sadece ışıkları garip yanıyor ama basmayan tuş yok ancak klavye kuruduktan sonra yinede tuşların takıldığını...
  2. sveaz

kuryecilik yapmak istiyorum hangisini seçmeliyim?

merhabalr arkdaşlar bu yaz kuryecilik yapmak istiyorum 50cc scooterim var b ehliyetim var sanırım yemek sepetinde sadece kuryecilik yapabiliyorum ama belki başka firma vardır bilen vardır diye buraya da sorayım dedim fikirlerinizi yazarsanız sevinirim teşekkür ederim :peepokalp:
  3. sveaz

yks yi yetiştirebilirmiyim sizce ?

arkadaşlar sınava şurda 2 ay kaldı aslında fen sosyal türkçeyi hallettim fakat hala matematikte geride bir seviyedeyim sayısalcı olarak tyt de matematikte 10 net aytde de 10 net civarı bir şey çıkıyor ve 300k ya girmem lazım mtok kontenjanım var ondan faydalanmak istiyorum önerileriniz varsa...
  4. sveaz

herkese msü sınavında başarılar dilerim!

ben dahil girecek öğrenci dostlarıma başarılar dilerim :peepokalp:
  5. sveaz

paramı nasıl arttırabilirim

arkadaşlar merhabalar ben bir mezun öğrencisiyim 18 yaşındayım yazın motor almak istiyorum 7. sınıftan beri düzenli olarak yazları çalışıyorum ama ailem her zaman parama el koydu bu yaz anca 2k gibi bir para ayırabildim parayı şu zamana kadar 6k yapmayı becerebildim ama daha fazlası olmuyo 4k ya...
  6. sveaz

100. 29 Ekim Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun!

sabahtan beri bu konunun açılmasını bekliyorum ama açılmadı neyse ben açayım hepinizin 29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun:trpeepo::trpeepo::trpeepo:
  7. sveaz

iş için yardım lazım

selamlar arkadaşlar benim b1 ehliyetim var ve bu yaz çlaışmak istiyorum hatta eğer sınav kötü geçerse 1 yıla kadar uzama şansı bile var b1 ehliyete de 125cc motor kullanılabiliyodu sanırsam kuryecilik vs yapabilirmyiim veya yapabileceğim başka bir iş varmı b1 ehliyet ile yardımcı olan...
  8. sveaz

3 boyutlu yazıcıda parça basmam lazım

merhabalar arkadaşlar ben bir proje yapıyorumda 2 tane parça bastırmam lazım 3 boyutlu yazıcım yok nerden bastırabilirim veya forumda birisi 3 boyutlu yazıcıya sahip ise yardım edebilir mi lütfen
Top Bottom