Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

Direksiyon Setli İnternet Kafe Var Mı? (Anadolu Yakası)

Dostlar 5 arkadaş direksiyonlu internet kafelere gitmek istiyoruz. Anadolu yakasında gidebileceğimiz güzel bi yer varmı. Yada bağıra çağıra FIFA yada PC oynayabileceğimiz İnternet kafe
  2. Sagopa Kajmer

Komşularımı Nereye Şikayet Edebilirim

Dostlar hepinize iyi geceler, 3 binanın olduğu bir sokakta oturuyorum. Ama karşımızdaki binadaki komşularımızın çocukları sabahtan geceye kadar sokakta bağırış çağırış içinde oyun oynuyolar, saçma sapan bağırıyolar. 20 yıldır komşuyuz bu insanlarla gittik söyledik rahatsız olduğumuzu ipine takan...
  3. Sagopa Kajmer

İyi ve Ucuza Villa Nerden Kiralanır

Dostlar 4-5 arkadaş Eylül ayında tatile gitmeyi düşünüyoruz, Akdeniz tarafında villa kiralayalım diyoruz. Sizce nerden kiralayalım, havuzlu ve denize çok uzak olmayan bi yer istiyoruz ne tavsiye edersiniz.
  4. Sagopa Kajmer

Bimde İşe Alım Nasıl Oluyor Bilen Varmı?

Dostlar üniversiteye gitmeden önce biraz para kazanmak istiyorum. Bim iyi maaş veriyomuş tam zamanlı olarak 3 ay çalışmak istiyorum ama 3-4 ay beklersin başvuru için falan diyolar. Direkt gidip başvursam alırlar mı bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  5. Sagopa Kajmer

Kayra Konserine Giden Var Mı?

Dostlar Kayranın konserine gidicem ama kuzenim için imza almak istiyorum 18 yaş altı olduğu için gelemiyo o yüzden ona doğum gününde kayra imzalı bişey vermek istiyorum, sahne sonunda imza veriyo mu bilen var mı?
  6. Sagopa Kajmer

Ehliyet Kursunun Teorik Derslerine Girmek Zorunlu Mu

Dostlar mesaj atmışlar hafta içi 6 da teorik dersler başlıyo diyede onlara girmek zorunlu mu bu sıcakta gitmek hiç istemiyorum bi sıkıntı olur mu
  7. Sagopa Kajmer

Anadolu Yakasında Güzel Kütüphane Varmı

Dostlar İstanbul Anadolu yakasında kitap bakımdan zengin önerdiğiniz güzel kütüphaneler varmı
  8. Sagopa Kajmer

Tasarruf Finansmanı Denilen Şirktlerin Amacı Ne

Dostlar bilrisiniz ya ayda şu kadar ödeyip ev sahibi, araba sahibi olanlar var BİR*** EMİN E*** FUZ** İME** KATILIME*** Gibi yerlere katılıyolar bunlar gerçekten bu arabaları vs. veriyolar mı? nasıl yapıyolar bunları, girilir mi bunlara MERAK EDİYORUM BİLMEDİĞİMDEN SORDUM
  9. Sagopa Kajmer

Hayatınızdaki En Mutlu ve Mutsuz Olduğunuz Anı Hatırlıyo musunuz?

İnsanlar yaşadıkları kötü şeyleri hemen hatırlar ama mutlu olduğu anı için düşünür peki siz en mutlu ve mutsuz olduğunuz anı hatırlıyo musunuz
  10. Sagopa Kajmer

Maçtan Sonra Otobüs olur mu

Dostlar yarın ki Galatasaray maçına gitmek istiyorum hayatımda ilk defa maça gidicem maç karşıda ben ataşehirde oturuyorum o saate otobüs olur mu
  11. Sagopa Kajmer

Ataşehirde Spor Salonu Tavsiyesi Olan Varmı?

Dostlar spora başlamak istiyorum ama çoğu spor salonu pahalı macfit için yıllık 25k istiyolar bunun fiyat olarak daha orta hallisi ama daha iyi olanı varmı bildiğiniz
  12. Sagopa Kajmer

NAKİL ALDIRAMAMAM (YARDIM)

Dostlar bu sene 11. Sınıfa geçtim ve okulumdan nakil aldırmak istiyorum 4 tane okula başvurdum hepsi reddetti puanımda düşük değil hepsi obp ye göre alıyo ve aldıkları puanlara çok yakın puanım var ama bir türlü almıyorlar eski okuluma da dönmek istemiyorum hocaları çok kötü lütfen yardım yoksa...
  13. Sagopa Kajmer

HALTERİ SETİ VE DAMBIL ÖNERİSİ

Dostlar 16 yaşındayım 1.90 boyum var 105 kiloyum https://www.ciceksepeti.com/105-kg-kombo-halter-seti-ve-dambil-seti-agirlik-fitness-seti-kcm1168882 ve bunu alıp evde çalışmak istiyorum sizce alınır mı
  14. Sagopa Kajmer

LİSE SORUMLULUK SINAVI

Dostlar ben 9. Sınıfım ve edebiyat dersinden geçiyorum ancak coğrafya ve biyoloji notum 50 nin altında biyoloji ve coğrafyanın sorumluluk sınavına girmezsem bir şey olur mu
  15. Sagopa Kajmer

Nerede basketbol oynayabiliriz

Dostlar merhaba benim evim Ferhatpaşada yani Ataşehir'de ama kimse bilmiyo neredeyse böyle bir yer olduğunu zaten tenha bir yer size bir sorum olacak ben ve arkadaşım basketbol oynamaya bayılırız ancak basketbol oynayacak yerimiz yok aslında aşağıdaki parkta bir kaç tane pota var ancak orasida...
  16. Sagopa Kajmer

Ucuz Marvel figürleri

Dostlar ben Marvel figürlerini severim ama iyi bi figür en az 150 TL'den başlıyo başka nerede bulabilirim
  17. Sagopa Kajmer

Athenanın yalan şarkısındaki sesi kime benziyo 2 saattir düşünüyorum

Dostlar yardım edin Nolurrr
  18. Sagopa Kajmer

Athena Yalan şarkısındaki ses

Dostlar Athenanın yalan şarkısında Gökhan'ın sesi hangi sanatçıya benziyo birine benzettim çıkaramadım tam yardım edin yoksa bütün gece aklıma takılacak
  19. Sagopa Kajmer

The Flash Poster Yardım

Dostlar ben bi Flash hayranıyım ve posterlerinden istiyorum dışarılarda nerede bulabilirim
  20. Sagopa Kajmer

Ucuza Hot wheels yardım edin Nolurrr

Dostlar ben hot wheels koleksiyonu yapıyorum ama fiyatları pahalı ve bulunmuyo bunların Türkiye'de üretildiği yere gitsem ucuza olur mu yada nerede daha ucuza bulurum (İnternette çık pahalı)
Geri