Arama sonuçları: *

1. Revntron

Saçtaki Kükürt Kokusunu Nasıl Giderebilirim?

Arkadaşlar merhabalar benim sorunum şu saçımda egzema mevcut ve bu durumu düzeltmek için vichy dercos'un şampuanlarından birini aldım baya bi azalttı kabuklanmayı ve egzama olayı gitti denebilecek seviyeye geldi ancak sorun şu ki içeriğinde kükürt varmış galiba internetten baktığımda ve bu da...
  2. Revntron

Elektriklenen Saç İçin Öneri

Arkadaşlar merhabalar başlıktada yazdığım gibi saçlarım elektrikleniyor ve kuru kalıyor egzama için şampuan kullanıyorum şükür egzamam kalmadı ancak saçım kıvırcık ve çok fazla elektrikleniyor bunun için uygulayabileceğim bir krem, sprey vs. var mıdır böyle biraz daha toplu düzgün dursun...
  3. Revntron

Bu dolandırıcı mıdır?

Arkadaşlar merhaba anneme PTT'den böyle bir mesaj gelmiş normalde baktığımda numara falan PTT'den yani önceki mesajları normal kart teslimi bizim yaptığımız işlemler falan sizce dolandırıcı mı? Linkede bastım Tekirdağ'da yolda gözüküyor annemede sordum tanımıyorum diyor. Yanlışlıkla gönderilme...
  4. Revntron

Ağız bakım suyunu doğru mu kullanıyorum?

Arkadaşlar merhaba listlerine ağız bakım suyunu almıştım kampanyalı diye bugün kullandım ama 30 sn çalkalayın diyor normalde ben anca 10 sn falan tutabildim dilimi fena yaktı ve kullandıktan sonra huylanıp ağzımı suyla çalkaladım sonrasında su içtim bir sıkıntı olur mu? Doğru kullanımı nasıl...
  5. Revntron

Üniversitede sevdiğim kız

Arkadaşlar sizlerden bu konuda bir akıl almak istiyorum. Ünide bir kız var ve benden biraz biraz hoşlandığını düşünüyorum ancak arada bi sevgilimle konuşmam lazım gibisinden arkadaşlarıyla konuşuyo ancak sevgilisinin olmadığını biliyorum (1 aylık ara tatilde yapmış olabilir) acaba beni...
  6. Revntron

2 haftada saç ne kadar uzar?

Arkadaşlar malesef dün yine berber terörü mü denir vahşeti mi denir bilemediğim bir olay yaşadım. Her zaman gittiğim berbere saçımı her zaman ki gibi kesmesini söylememe rağmen kısacık kesip bıraktı ve yüzümede kısa saç hiç gitmez. Bu olayı en son ortaokulda yaşamıştım ve bugün baya baya dejavu...
  7. Revntron

Bu hesap makinesi üslü sayıları hesaplıyor mu?

Arkadaşlar merhaba okulda sınav için vatandan hesap makinesi almıştım ancak üslü sayılarla hesaplama yapmamız gerekiyormuş bu hesap makinesi hesaplayabiliyor mu? Eğer hesaplayamıyorsa bunu vatan bilgisayar değişim yapar mı? Kutusu ve faturası duruyor. Hesap makinesi : Casio MX120B
  8. Revntron

Oyun arkadaşı arıyorum

Arkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz...
  9. Revntron

Forumda büro yönetimi veya ybs okuyan var mı?

Arkadaşlar merhabalar size bir akıl danışmak istedim ben şu anda ilahiyat lisans okumaktayım, imam hatip lisesi mezunu olduğum halde hazırlık arapçada zorlandığımı gördüm daha ilk yılında böyleyse çok zorlanacağımı ve ilerde kendime iş bulamayacağımı gördüğüm için tekrardan sınava hazırlanıp bir...
  10. Revntron

Bedava doğalgaz 1 Mayısı kapsıyor mu?

Arkadaşlar benim en son ödediğim fatura 1 Nisan'daydı şimdi gelecek olan faturam 1 Mayısta gelecek bu 1 Mayıs'taki faturam 0 TL olarak mı gelecek? Birde bu ne zaman sona eriyor? Ben şimdi doğalgazı açmalı mıyım anlamadım.
  11. Revntron

Edit için yardım lazım

Arkadaşlar merhaba bu videodaki yanlarda beyaz çıkan hani hızlanıyormuş gibi gösteren efektin green screen'ini nasıl bulabilirim? Videonun 0:40 saniye olan kısmı. 1662553826 tamam buldum arkadaşlar anime speed efect diye geçiyomuş
  12. Revntron

Hızlıca masaüstüne ss alabileceğim bir uygulama var mı?

Arkadaşlar merhabalar YouTube'da video izlerken tek bir tuşla fotoğrafı çekip masaüstüne gönderebilen bir uygulama var mı? Paint vs. uygulamaları kullanmaya gerek duymadan hızlıca kendi gönderecek. Varsa böyle bir uygulama yazarsaız sevinirim.
  13. Revntron

75 TL Bütçe İle Tesbih Önerisi

Merhaba arkadaşlar tesbih almayı düşünüyorum internetten 75 TL bütçem var, kehribar tesbih biraz hoşuma gitti tam olarak ne oluyor bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim, birde güvenilir bir yerden önerileriniz varsa link atarsanız sevinirim.
  14. Revntron

DA Oyun Satışı Güvenilir Mi?

Arkadaşlar merhabalar Steam'de oyun almak istiyorum alacağım oyunun fiyatı çok geldiği için satın alabileceğim bir site arıyorum ama sitelerin hiç biri oyun satışı yapmıyor durdurmuşlar sanırım hep hesap satılıyor bende hesap almak istemediğim için araştırdım. Donanım Arşivi 2.El kısmında "500...
  15. Revntron

Royal Rumble 2022 HD Halini nereden bulabilirim?

Arkadaşlar 2022 Royal Rumble'ın HD Full halini bulduysanız atabilir misiniz?
  16. Revntron

Amazon Prime fazla para mı alıyor?

Arkadaşlar merhabalar ben en son prime'a abone olduğum tarih olarak 14/11/2021 olarak gözüküyor ama hala devam ediyor. Bana sonradan borç olarak mı gelecek ayrıca papara kartta abnoeliklerdende kapatmıştım?
  17. Revntron

Letgo'ya giremiyorum!

Arkadaşlar merhabalar letgo'ya ne telefondaki uygulamadan ne de pc üzerinden giremiyorum başta 502 Gateway dedi şimdi yükleniyo yükleniyo gelmiyo sizde geliyo mu?
  18. Revntron

Discord mikrofonun ses sorunu

Arkadaşlar merhabalar kulaklığımın mikrofonu düzgün çalışırken discordda ses kontrol et diyorum çok kötü geliyor bir şey söylüyorum yarıda kesiliyor böyle olması normal mi yardımcı olursanız sevinirim.
  19. Revntron

Amazon prime video üzerinden film indirmede sıkıntı

Arkadaşlar merhabalar ben prime video üzerinden bir film indireceğim ama aşağıdaki fotoda seslendirme dillerinde ingilizce diyor ama ben indirdiğimde türkçe altyazı seçeneği oluyor mu normalde filmin türkçe dublajıda var ama indirirken onu ayarlıyamıyorum birde ben her ay prime abonesi olursam...
  20. Revntron

Böyle yaparsam kul hakkına girmiş oluyor muyum?

Arkadaşlar merhabalar steamde %30 indirime girmiş bir oyunu ben başka sitede üstüne %15 daha ekli bir şekilde aldığımda kul hakkına girmiş oluyor muyum?
Geri