Arama sonuçları: *

1. Restorgen

Yazım Yanlışlarını Düzeltenlere Verilen O Mükemmel Karşı Cevap

Ne zaman birisi birisini sosyal medyada yazım yanlışı yapınca uyarırsa, uyaran kişiye o kutsal söz söylenir " Cümleye büyük harf ile başlanır" şaşmaz bu. Artı olarak ona da "Cümle sonuna nokta (.) Konur." Diye cevap gelmesi de muhtemel. Bu olay bana aşırı derecede komik geliyor. Ne zaman görsem...
  2. Restorgen

Resim Çizmemi Nasıl Gelistirebilirim

Önerebilecğiniz videolar, teknikler veya başka bir şey varsa söyler misiniz? Deneyimlerinizi de söyleyebilirsiniz. Yeni başladım çizmeye.
  3. Restorgen

Bazı Sinir Bozan Yazım Kuralları

O kadar dikkat eden ve sinir olan birisi değilim fakat şu yazım yanlışları beni sinir ediyor " şuan, bişey, herkes(burada Z var fakat otomatik düzeltiyor), direk" sizde de oluyor mu acaba?
  4. Restorgen

Kaçırdığınız İndirimler Oldu Mu?

Benimkisi önceki gün aldığım ürün, sonraki gün %30 indirime girmişti. size oldu mu hiç?
  5. Restorgen

Türk Oyuncularının Çoğunun Toxic Olması

Hangi online oyun olursa olsun, tr serverı toxic oyuncularla dolup taşıyor. + sadece tr serverında değil, yabancı serverda da toxiclik yaptıkları için yabancıların türklere karşı önyargısı oluyor(ki haklılar, ben bile yabancı serverda bile toxic türk oyuncularla çok kez karşılaştım.) Bazen sırf...
  6. Restorgen

Siyahiler Neden Siyah?

Bazılarınız eminim ki en az 1 kere " 'Siyahiler neden siyah?' veya 'İnsanların ten renkleri neden farklı?' " tarzında sorular görmüş veya duymuş hatta kendimiz bile düşünmüş olabiliriz. Bugün elimden geldiğince bu soruya açıklık getirmeye çalışacağım. Öncelikle sorumuz olan siyahilerden...
  7. Restorgen

1.dönem notu geçerli sayılacaksa derse girmemize gerek yok?

1.dönem notları geçerli sayılacaksa 2.dönem performanslarını yapmasak, derslere girmesek bir şey olmaz gibi gözüküyor. Sonuçta ortada 2.dönem için verilecek bir not yok.
  8. Restorgen

Bence İlerideki Savaşlar Böyle Olmalı

Ayrıntıları ile yapılmış bir similasyon savaş oyunu yapsınlar. İleride bir gün savaş olacağı zaman ülke başkanlarını oynatsınlar, ona göre toprak falan alsınlar. Hem insan kaybetmemiş oluruz. Zekice bence.
  9. Restorgen

Milli Eğitim Bakanının Çocuğunun Yurtdışında Okuması

Bu durum bir tek bana mı garip geliyor? trajikomik cidden.
  10. Restorgen

League of Legends Hesabım Euw e gecti ve 1 level oldu

Bayadır oynamıyordum. hesabıma giriş yapayım dedim. Karşılaştığım tabloda 1 level EUW bir hesap vardı. Bunu nasıl düzeltebilirim.
  11. Restorgen

Geçmişte İmparatorluk Yönetiyor Olsaydınız Paralı Asker Alır Mıydınız?

Bence 2 seçenek de içlerinde mantıklı; İlk olarak almak; mantıklı yönü kendi vatandaşlarınızı feda etmemeniz. fakat vatan sevgisi olmadığı için her an sizi başka ülkelere satabilirler. almamak; Kendi vatandaşlarınız, vatan sevgisi ile daha hırslı savaşır. Paranız da cebinizde kalır.
  12. Restorgen

Unutamadığınız viral videolar

internet tarihine adını yazdıran, hatırladığınız videolar var mı?
  13. Restorgen

Bu Şarkının Telifi var mı?

14. Restorgen

Nasıl yabancı youtube kanalı açabilirim?

Demek istediğim şey iceriklerimi uygulamayı Türkçe kullananlar yerine ingilizce kullananlar tarafından görülmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  15. Restorgen

bu ingilizce cümle yanlış mı?

derste "i usually running at weekends " dedim fakat hoca yanlış dedi. onun yerine run olması lazım dedi. fakat running koşma aktivitesi değil mi? running olması lazım değil mi?
  16. Restorgen

Bu Sene Sınıfta Kalma Olacak mı?

bu gidişle sınav yapacaklarını sanmıyorum. fakat bazı kişiler (bende dahil) sınava girdik. bunun yüzünden sınava girenler kalsa haksızlık olmaz mı? belki sınava girmeyen kişi kalacak ama sınava girmediği için kalmıyor. bize haksızlık olmaz mı? bu sene sınava girenlerde kalma olacak mı?
  17. Restorgen

hafta sonu 20 yaş için komple yasak mı?

? yasak değilse kaç ile kaç arası cıkabiliyoruz?
  18. Restorgen

premier pro hoperlörden gelen sesi kulaklığıma gelmesini nasıl sağlarım?

kulaklıgı taktıgım halde premier prodaki sesler kulaklıgım yerine hoparlörden geliyor. bu sesin nasıl kulaklığıma gelmesini saglarım?
  19. Restorgen

istanbul karttan para çekebilir miyim?

yapabilir miyim? ve nasıl?
  20. Restorgen

Sınıfta kalma olacak mı?

Online ders yüzünden adam gibi ders anlayamadım. Üstüne de sınav yaptilar ve bende dahil birçok kişi düşük aldı. Yani bu sene sınıfta kalma olacak mı?
Top Bottom