Arama sonuçları: *

1. L

Spotify istatistiklerim açılmıyor.

Merhaba sabahtan beri deniyorum 3 kere sildim yükledim her türlü şeyi denedim nedense hala böyle... Bunu nasıl çözebilirim? 1606896585 Cihaz: Samsung Galaxy A70 1606900405 upppp
  2. L

Yeni ayakkabı aldım yorumlar mısınız?

Merhaba bir kaç saat önce Nike outlet mağazasından (AVM'nin adını unuttum :D) bu ayakkabıyı aldım: Fiyatı cok uygun geldi outlet olduğu için 391TL'ye aldım. Adı Nike air max axic idi sanırım. Gerçek fiyatını bi arkadaşıma sordum 800TL civarı imiş. Sizce nasıl değdi mi? Bir de gerçek fiyatını...
  3. L

400TL Ayakkabı önerir misiniz?

Selamlar 400-450TL'ye ayakabı öneriniz var mı? Nike tercihimdir ben pek bir şey bulamadım. Outlete gideceğim fiyatlar ucuzmuş giden var mı? Var ise fiyatlar ne durumda? Bir yerde okumuştum bir adam AIR MAX 200'ü 280TL'ye almış. Şunu düşünüyorum arkadaşımda varmış fakat dediğine göre sadece...
  4. L

Nakil işlemim kabul olur mu?

Selamlar farklı bir liseye gireceğim geçen hafta benden puanı düşük olan arkadaşım girdi şu an kontejyan 2 ve benim sıram 3. içimde bir korku var :D. Acaba girer miyim?
  5. L

Basketbol Topu Önerir misiniz?

Selamlar amatör olarak basketbol oynuyorum öyle çok takıma giricem basketbolcu olacağım kafasında değilim akşamları çıkıp eğlence olarak oynuyorum. Bugün topum patladı ve 50TL'lik Basketbol topu önerir misiniz? Çok çok iyi ise 80'e kadar çıkabilirim.
  6. L

Sokakta bulunan Muhabbet Kuşu.

Selamlar sokakta bir muhabbet kuşu buldum hazır evde kafes de varken alıp kafese koydum yemlerini vs hepsi var fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Öncelikle kuş ile iyi anlaşıyoruz elimden yemek yiyor fakat ben kafesten dışarı çıkarma konusunda birazcık korkuyorum ve kuş da beni tanımadığından bazen...
  7. L

Zehirlendim :( Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam. 40 yılda bir annemle döner yiyelim dedik. Yedikten sonra bu sabah annem kustu doktora gitti ve ben şu an evde bekliyorum. Şu an karnım ağrıyor ne yapayım doktor şart mı? Annemler gittiğinden şu an bir şey yapamıyorum.
  8. L

Bu şarkıda ne demek istiyor?

Selamlar. Şu şarkıyı çok seviyorum ama bir türlü anlayamadım. Üçüncü göz dediği şey. Ölene kadar farkına varmalısın bunun dediği şey nedir? Uğraşmazsan asla bilemeyeceksin dediği şey nedir? TR666 nedir? Gerçekten çok merak ettim. Şarkıyı dinlemenizi öneririm gerçekten müthiş. (Sadece Trippie...
  9. L

Oyun oynama isteği.

Arkadaşlar çok kötü bir durum ile karşı karşıyayım. Bilgisayarımı almadan eski bilgisayarımda mutlu mutlu düşük fpsde oynuyordum. Ondan sonra sistemim arızalandı ve yeni toplamaya başlamıştım. Oyun oynamak istiyordum hem de çok. Fakat bilgisayar aldıktan sonra işler değişti. Neden ise hiç oyun...
  10. L

Saç kesimi hakkında yardım.

Selam herkese. 16 yaşındayım 1.80 boyum var 60 kiloyum ve saçım gerçekten uzun. saçım çeneme geliyor ve artık kestirmek istiyorum. Kısa bir saç modeli istiyorum 3 falan değil ama biraz kısa olsun ya. Yanaklarım biraz büyük ve çene hattım pek belirgin değil. Yüz şeklimi internetten gördüğüm...
  11. L

Kalp kapağında gevşeme?

Arkadaşlar selam. Olayı baştan anlatayım. Benim göğüsümde çıkıklık vardı ve doktora göründüm. Nefes darlığı falan yaşıyordum ve ardından röntgenden kalbime baktı bir doktor ve Kalp kapağında gevşeme diye bir şey varmış? Ne olduğunu pek bilmiyorum ama her yıl gidecekmişim bakacaklarmış. Tabii ki...
  12. L

Kafaya takma problemi.

Selamlar. Ben herşeyi çok kafama takıyorum ister istemez korkuyorum. Her olayada böyle. Normal hayatımda da Dini anlamda da başıma bir iş gelecek diye çok korkuyorum. Bu tür kötü düşünceleri kafamızdan atmak için ne yapmamız gerekiyor? En son bir olay yaşamıştım dava ile ilgili saçma bir olaydı...
  13. L

Şarkı önerir misiniz?

Arkadaşlar selam. Genelde şu şarkıcıları dinlerim. Trippie Redd Ezhel 6ix9ine Juice Wrld Travis Scott Murda Yüzyüzeyken Konuşuruz Drake Şam Gibi sanatçıların müziklerini dinliyorum. Bu tarz şarkılardan Türkçe Rap&İngilizce Rap vs. Şarkı önerir misiniz? İsteyen yoruma yazsın dinlediklerini...
  14. L

(çözüldü)IP ban mı yedim?

Merhaba herkese ben internete sinir olduğumdan ve forumun anasayfasına gitmediği için bi 7 8 kere bastım şu an mobil verimle giriyorum wifi bağlantım ip ban mı yedi? Lütfen banımı kaldırın yetkililer bu platformu çok seviyorum... 1590919784 (Sorun çözüldü açılıyo şimdi denedim herhalde sunucu...
Geri