Arama sonuçları: *

1. Heroia

Babam neden böyle davranıyor?

Şuan 19 yaşındayım ve liseyi bitirdim. Çocukluğumdan belli kendi dükkanlarımızda sabah akşam demeden çalışıyorum. Ama babam hiçbir zaman hak ettiğim parayı ve isteklerimi karşılamıyor. Ben bu duruma senelerdir sinirleniyorum. Benden önce başkalarının ihtiyaçlarını daha çok önemsiyor. Örneğin...
  2. Heroia

Bu berberler niye böyle??

Yaa abi benim berber burada değildi. Bende evin oralarda yeni berber açılmış ona bi gideyim azıcık kısaltsın yeter dedim gittim anlattım 2 kere sordu 2 kere anlattım yoldan geçen adama anlatsam anlar makasla kısaltır. Neyse başladı yandan bodoslama girdi sıfırladı üstü kafasına göre kısalttı...
  3. Heroia

Bu saç modelinin ismi ne?

İsmi ne bu modelin? Genelde Afrikalılar veya siyahiler yapıyor ama saçları kıvırcık olduğu için mi yapabiliyorlar? Yoksa dalgalı saça sahip olanlarda böyle örgü örgü yapabilir mi?
  4. Heroia

Edit programı önerisi

Merhaba güzel, işe yarayan ve kullanışlı düşük ücretli veya ücretsiz kaliteli edit uygulamaları önerir misiniz?
  5. Heroia

Birisini kibarca nasıl reddedebilirim?

Bir kız var aynı okuldayız ara ara yazıyor konuşmak istiyor. ama ben pek istemiyorum. kırmadan kibarca nasıl reddedebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Heroia

Bu sayfalar güvenilir mi?

Arkadaşlar bir sayfa gördüm instagram da ucuza trendyol kodları steam cüzdan kodları ve yarı fiyatına valorant vp satıyor Neden ucuz dediğimde ise toplu şekilde hesap alıyoruz diyor sizce güvenilir mi sayfayı buraya atmam doğru olmaz diye atmadım.
  7. Heroia

Annemin yaptığı ürünleri nasıl satarım?

Annem evde çok güzel tasarımlar ve hobi ürünleri yapıyor ve satış yapmaya karar verdik ama instagram da büyümesi biraz zor ve satış platformu değil Nerede satabilirim? Öneriniz varsa yazarsanız sevinirim?
  8. Heroia

Amazon Prime 3. ay kaç TL?

İlk bedava aldım 2. ay 8 TL ödedim devamında 8 TL olarak devam ediyor mu? 30 TL falan mı?
  9. Heroia

Ücretsiz edit uygulama önerisi

Arkadaşlar after effects ve adobe nin diğer uygulamaları aylık 130 TL gibi bir ücret istiyor. Böyle olunca da alamıyorum ücretsiz indirme videolarına da baktım virüs bulaşmasından korktum Ücretsiz uygulama önerir misiniz veya ücretsizlerde virüs bulaşır mı?
  10. Heroia

İnternetten para kazanma yolları tavsiyeleri

Hep oyun oynamak yerine birazda para kazanmalıyım diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  11. Heroia

Oyundayken msı afterburner ı nasıl açarım?

Oyundayken msı afterburner ı nasıl açarım? açamadım yapabilen söylerse sevinirim.
  12. Heroia

1280x1024 kayıt başka cihazlarda tam ekran olmam srounu

Ekranı 1280x1024 kayıt alıyorum çünkü 1920x1080 yapınca ekran tam oturmuyor ve netlikte bozulmalar oluyor yardımcı olabilecek var mı?
  13. Heroia

Edit programı önerisi

Merhaba ben edit yapabilmek için uygun fiyatlı veya ücretsiz edit programı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom