Arama sonuçları: *

1. Kurtbeyss

Doğum gününüzü önemser misiniz

7 ocak benim doğum günüm, yani heyecanlı mıyım, hayır. 16 yaşıma gireceğim şu zamana kadar hiç bir doğum günüme böyle aman aman heyecanlanmadım. kutlamayan olursa da dert etmem ailem + kız arkadaşım kutlasın benim için kafi bir durum. dert etmem böyle şeyleri. peki bunlar sizin için önemli...
  2. Kurtbeyss

Sakaryaspor forma nerden alabilirim

istanbulda satan bir yer var mıdır
  3. Kurtbeyss

Shopier den özel baskılı bir sweat aldım hala gelmedi

2 hafta önce cuma günü sipariş ettim, hadi ilk hafta rahatsız etmeyeyim yoğundur diye aramadım. Tam 6. günde aradım. yarın kargoya verileceğini söyledi. Bu gün tam 11. günü olması lazım, hala bir kargo takip numarası vs.. verilmedi. Kendim için alsam dert etmezdim iade talebi oluştururdum, fakat...
  4. Kurtbeyss

Hiç bir konuda iyi değilim.

Yani bunu ara sıra çok düşünüyorum, kendime "vay be bu konuda çok iyiyim" diyebileceğim bir konu yok maalesef. hiç bir zaman kendimi yeterli göremedim herhangi bir konu için, çünkü yetersizim. yani aranızda bu tarz bir şey yaşayan veya nasıl düzeltebileceğini bilen, önerisi olan kişiler varsa...
  5. Kurtbeyss

"Ölümü gör" tarzında başka yeminler var mı

Aranızda belki daha önce duymayan vardır, genel olarak şu şekilde kullanılıyor "dediğimi yapmazsan ölümü gör" tarzında fln kullanılıyor. bayadır duymuyordum, aklıma gelince merak ettim bu tarz sözler yeminler var mı başka
  6. Kurtbeyss

... yaş aralığıma dönseydim, bunları yapmazdım dediğiniz şeyler

soru başlıkta zaten, örnek olarak; "20 25 yaşlarıma geri dönseydim, gece hayatımı bu kadar aktif tutmazdım" tarzında
  7. Kurtbeyss

Okullar arası FRC yarışmalarını mantıklı buluyor musunuz, yoksa zaman kaybı mı

FIRST Robotik Yarışması (FRC), FIRST® tarafından düzenlenen uluslararası bir lise robotik yarışmasıdır. Her yıl, lise öğrencileri, koçlar ve mentorlardan oluşan takımlar, o yılki yarışmada yarışabilecek robotlar geliştirmek için çalışırlar. (googleden kopyala yapıstırrr)
  8. Kurtbeyss

Din dersinden muaf kalmak

Müdür yardımcıları, "ailen dilekçe yazsın getir" diyor. Din öğretmenim ise "bu zorunlu ders muaf kalamazsın sadece seçmeli derslerde var o" diyor. Hangisi doğru ve yarın dilekçeyi götürsem hemen muaf kalır mıyım, cuma günü sınavım var da...
  9. Kurtbeyss

Bir öğrenci olarak gelir gider durumu/ harçlık miktarı

ilk olarak soruyla başlayayım, sizce bir lise öğrencisinin haftalık/aylık alması gereken para birimi nedir. 2. olarak kendimi anlatacağım. cebimde 4k TL var (haftalık 1k alıyorum, aylık olarak ekstralarım ile 4,5 veya 5k yı buluyor). Harçlığımın şu an yaşıtlarım arasında iyi hatta ortalama...
  10. Kurtbeyss

Teke tek kavgalarda neler yapıyorsunuz

Ben kavgacı birisi değilim, hayatımda 1 kere bile yumruk atmaya ihtiyacım olmadı. Teke tek kavgalara da hiç çağırılmadım, o yüzden kavgalar hakkında hiç bir bilgim yok. Sizin yaşadığınız teke tek anılarınız , teke tekte neler yapılmalı, kavga nasıl biter gibi şeyleri merak ediyorum =D
  11. Kurtbeyss

Şehir dışına bir kutu göndermem gerekiyor, işlemler hakkında bilgim yok.

(NOLUR CAHİLE ANLATIR GİBİ ANLATIR, BU KONUDA ÇOK CAHİLİM.) öncelikle herkese merhabalar, İstanbul dan İzmir e bir kutu göndermem gerekiyor. fakat nasıl yapacağım, neler yapmam lazım vs... hiç bir bilgim yok. neler yapmam lazım acaba...
  12. Kurtbeyss

Kaliteden bağımsız, sizin için özel bir yeri olan oyun/oyunlar var mı

merhabalar, başlıkta olduğu gibi sizin için aklınızda bir yer edinmiş. sizin için çok değerli olan bir oyun var mı varsa hangi oyun ve neden öncelikle ben başlayayım. ben 4 5 yaşlarımdayken bilgisayarımda gta vice city ve gta Türk vardı. Gta Türk te sağ shift tuşuna bastığımızda yanımızı...
  13. Kurtbeyss

Steam profilimdeki resimler sizde de gözüküyor mu

https://steamcommunity.com/profiles/76561199232900278/ ya 2 resmide yeni koydum, fakat koyduktan sonra üstte değişik bi uyarı yazısı belirdi tam anlayamadım. herkese açık olması için steam tarafından onaylanması gerekli tarzı bir şeydi tam hatırlamıyorum yazıyı. sizde gözüküyor mu acaba...
  14. Kurtbeyss

Babanızın/aile büyüklerinizin kendine has verdiği öğütler/ deyimler

babam bana ben küçükken "uyduramadın havasına gel otur kafasına" diyordu. yani hala ne anlama geldiğini bilmiyorum. ama ara ara aklıma gelip gülüyorum. sizin aile büyüklerinizin de böyle lafları, öğütleri, deyimleri vs... var mı? varsa nelerdir
  15. Kurtbeyss

15 yaşında jiletten usturaya geçiş (geçmeli miyim)

ya jilet ile kolaylıkla halledebiliyorum fakat gelecek zaman içinde yabancılık çekmeyeyim, elim alışsın diye şimdiden usturaya geçsem mi düşünüyorum. 15 yaşındayım az çok sakal makal bıyık mıyık çıkıyor. en azından pratik amaçlı denerim belki diye düşünüyorum. usturaya geçsem mi (çok fazla...
  16. Kurtbeyss

15 yaşında keçi sakalı bırakma

şu tarz bir keçi sakalı bırakmayı düşünüyorum. yani ufak ufak sakal az çok otursa da bıyıklarım çok sırıtıyor, tüy tüy duruyor. bıyıklarrı daha gür uzatmak için veya daha farklı tavsiyeler verebilirseniz çok sevinirim
  17. Kurtbeyss

İlk defa sevgilim oldu fakat konu bulamıyorum...

Herkese merhabalar, 15 yaşındayım ve ilk defa sevgilim oldu. Ne yalan söyleyeyim dışardan bakıldığında çok ilgi çekici bir tipim olduğunu söyleyemem. Normalde ben uzak mesafe ilişkilerine karşı bir insanım çünkü uzaktan sevgi duygusunun çok oluşabileceğine inanmıyordum. fakat arkadaşlarım...
  18. Kurtbeyss

Beşiktaş sizce bu sene ne yapar

Sizce ZTK alır mı Lig kupasını kazanabilir mi Ligi kaçıncı bitirir Nerelere transfer yapılmalı Ve son olarak sizce kimler gitmeli ben kendi düşüncelerimi yazıyorum Bence ZTK yı net olarak kazanırız Ligi kazanmamız biraz zor ama ilk 2 içinde olucağımza eminim sağ bek anlaşması askıya alındı...
  19. Kurtbeyss

15 yaşındaki bu kardeşinize hayat hakkında öneriler, bilgiler

bana hayat hakkında, sizin deneyimlemiş olduğunuz faydalı bilgiler, yapılmaması gerekenler gibi içinizden ne geliyorsa yazarsanız sevinirim
  20. Kurtbeyss

Yakın gördüğünüz birinin, sizi priwine almaması size dert olur mu

gece gece bi kız arkadaşımın priwi karşıma çıktı. daha önce görmemiştim. kızla baya samimiydik yani ben öyle sanıyordum. kızın eski sevgilisi bile takip ediyordu o hesabı. ne biliyim yani, kız beni aslında öyle görmüyor muydu, yada beni sevmiyor mu emin olamıyorum. sormaya da çekiniyorum yani ne...
Geri