Arama sonuçları: *

1. EmRyzz

Steam hesabıma benden habersiz erişim sağlandı ne yapabilirim

Arkadaşlar biraz önce steam hesabıma benden habersiz giriş yapıldığını ve profil fotomun kaldırıldığını öne çıkarılan vitrinlerin ve açıklamaların silindiğini farkettim. Fakat hesabın maili şifresi veya guardı değişmemişti. Üstelik cs2de bulunan 300 dolarlık skinlere de dokunulmamıştı. Sizce bu...
  2. EmRyzz

10K bütçe ile Sıfır-İkinci el karisik sistem toplama

Elimdeki kasayı 4000 e satıp üzerine en fazla 6-7 bin tl koyabilirim yani butcem 10-11k. Bu bütçeye sifir ve ikinci el karışık kasa toplayabilir misiniz
  3. EmRyzz

Bu kişiye güvenmeli miyim

Arkadaşlar bugün csde takılırken fotosunu attığım profil ekledi ve bana bir teklifi olduğunu söyledi muhtemelen envanterimle alakalı ama ne yapacağımı bilmiyorum sizce konuşmalı miyim ve hesaba erişme ihtimali var mı aile koruması açık ve api key bulunmuyor Foto gelmezse nick: Heitas 1680192533...
  4. EmRyzz

CSGO BIÇAK ÖNERİSİ 100-150$

Arkadaşlar 100-150$ bandında bildiğiniz güzel görünen bicak var mı steam dışında bir siteden de olabilir mümkünse Rust Coat skinleri dışında battle scarred ve well worn olmasın
  5. EmRyzz

CSGO GALIL SKINİMİ DEĞİŞTİRMELI MİYİM ?

Arkadaşlar elimde Galil Taş Soğuğu var (1.resim) Ben ise üzerine 40tl daha koyup 2.skini alıp almamakta kararsız kaldım ikisinin de fotolarını koyuyorum (ilk resim 48tl ikinci resim 88tl)
  6. EmRyzz

Babaannemin telefonu hacklendi yardim eder misiniz

Arkadaşlar bugün saat 7 gibi babaannemin telefonundan yaklaşık 80 kişiye bilgimiz dışında mesaj gitti ben bunu farkettim fakat ben tek tek uyarana kadar 6 kişi bu linke tikladi ve telefon faturaları 10 katı fiyata geldi babaanneme ise yaklaşık 20 katı kadar yani 1500tl gibi bir fatura geldi ve...
  7. EmRyzz

DERS SEÇİMİ YAPAMIYORUM

Arkadaşlar Marmara Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenligi okuyorum derslerim pazartesi başlayacak ve ders seçme işlemleri pazartesi başlamasına rağmen listede ders görünmüyor ne yapabilirim okula sorduğumda gecer geçtiğinde yapın diyorlar
  8. EmRyzz

Aylik 100 TL ye kadar fatura önerileri

Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum ve bu ayın sonunda fatura dönemim bitiyor. 1 yıl taahhütlü aylık 100-110 TL bandında bol GB içeren bir fatura önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
  9. EmRyzz

Youtube Vanced giriş ekranı atlamasını nasıl kapatabilirim

Arkadaşlar vanced giriş ekranı atlandi diyerek şarkıların başını atlıyor nasıl düzeltebilirim
  10. EmRyzz

Üniversite kayıt param tahmini ne kadar olur?

Arkadaşlar Marmara Üniversitesi ne kayıt yaptıracağım yaptırırken belli bir ücret ödemem gerekir mi konuya pek hakim değilim şimdiden teşekkürler
  11. EmRyzz

Sistemim ne kadar eder ?

Arkadaşlar üniversite için laptop a geçeceğim bu yüzden elimdeki pcyi satmam gerekli sizce ne kadar eder sistem aşağıda. Ryzen 3 3100 Gigabyte A320-M H Patriot Viper 8GB 3200MHZ SanDisk 240gb ssd Biostar RX 560 4GB Platoon 400w psu HP nin basit eski bir dış kasası Şimdiden teşekkürler
  12. EmRyzz

Tercih yapmali mıyım?

Arkadaşlar bu yıl yks sıralamam EA 373K SOZ 48K Istegim normalde Türkçe Öğretmenliği veya Okul Öncesi Öğretmenliği idi fakat sıralamalar çok düştüğü için kararsız kaldım. Şimdi önümde 3 seçenek var -Gastronomi okumak -Polis olmak -Mezuna kalmak Sizce açıkta kalmamak için gastronomi yazmalı...
  13. EmRyzz

Gastronomi okumali mıyım

önceki konuda da ekledigim gibi sozel sıralamam 48 bin ve şu an 39 bin ile alan medeniyet uni den başlayarak aşağıya doğru tercih yapsam tutma ihtimali nedir? (mersin üni ye kadar)
  14. EmRyzz

YKS de bu yıl tercih yapmalı mıyım?

Bu yıl zaten malumunuz olduğu üzere sıralamalar feci oynadı normalde Türkçe Öğretmenliği istiyordum ama ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
  15. EmRyzz

YKS de bu yıl tercih yapmalı mıyım?

Bu yıl zaten malumunuz olduğu üzere sıralamalar feci oynadı normalde Türkçe Öğretmenliği istiyordum ama ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
  16. EmRyzz

Öğretmenlik tercihinde sıralama şartı varmı?

Arkadaşlar yks sıralamasında 300 bin yapamaz isek öğretmenlik bölümüne giremiyor muyuz yoksa kendi bölümünden yeterli puanı almam mı gerekiyor?
  17. EmRyzz

İnstagramda beğeni ve yorum yapamıyor takip edemiyorum

Arkadaşlar takip sayım yüksekti bende düşürmek için bir bölümünü takipten çıktım (300 kadar) 4.100den 3.800e indi ve Instagram bana ayın 19una kadar kısıtlama verdi fakat ayın 20sine girmemize rağmen hala düzelmedi nasıl duzeltebilirim
  18. EmRyzz

Türk Telekom 7 günde paket yenilendi?

Arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce bununla ilgili bir konu açmıştım fakat bugün yenileme günü geldi (1 hafta) fakat ödeme yapmamama rağmen paket yenilendi ve ödenmemiş fatura bulunmamaktadır diyor sebebi ne olabilir
  19. EmRyzz

Türk Telekom faturalı hatta güncel tutar sorunu

Arkadaşlar bu sabah itibari ile faturaliya geçtim ve birkaç saat önce güncel tutar bölümünde 22tl yazmakta. Faturalı tutarim ise 48tl bu normal midir ne yapmalıyım (Fatura kesim tarihi 10 Ekim 2021) 1633296570
  20. EmRyzz

CSGO Vac Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı hatası

Arkadaşlar son birkaç gündür rekabetçi girmek istediğimde VAC Oturumunuzu doğrulayamadı hatası alıyorum bu neden olabilir.
Top Bottom