Arama sonuçları: *

1. P

Hissedeki bu haciz nedir çok acil yardım

babamın hisselerinde hepsinde böyle şerh var daha önce varmıydı yok muydu bilmiyoruz yeni görüyoruz alttaki borç için tebligat gelmişti umursamadık bize geldiyse diğer ortaklara da gitmiştir onlarla görüşmüyoruz yusuf diye biri alacaklı tanımıyoruz etmiyoruz icra dosyamız da yok , üstteki...
  2. P

35.000 maas ne yapılır yatırım her ay

merhaba bir fabrikada bilgisayar başında calısıcam 35.000 verıyolar servis, sigorta var yemek var mı sormadım, 8750 kredımı oduyorum 5 senelik 26.260 bana kalan fatura vs 5k desek 21k kalıyor aile evindeyim, kalanla ne yapılabilir altın vs mi her ay sigara içkim yok arkadaşım yok dışarı çok...
  3. P

Yurt içi kargo da çalışmak bakar mısınız

iş buldum yurt içi kargo da şoför arabayı sürcek ben müşterilere kargoları teslim edicem zor mudur ne iş yapılıyor başka bir de ücreti nasıl oluyor asgari ücret muhtemelen ama paket başı ücrette varmış bu dahil mi hariç mi ve ne kadar bilgisi olan
  4. P

Banka haciz durumu nolur yardımcı olur musunuz

herkese merhaba babamın icra dosyası var 2 adet biri x banka babamın 1 arsa 1 ev (köyde, akrabalar oturuyor) 3 tarla var 1 arsa dediğim yerde de akraba oturuyor hepsi taşınmaz olarak gözüküyor tabuda bu yerlere tam babamla 10 kişi ortak diğer kişiler ablaları ve kardeşleri hisseleri var banka el...
Geri