Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

LoL'de edilen küfür için suç duyurusunda bulunulabilir mi :D

Yani şakayla karışık konu, zaten oyunun ne olduğu belli zaten sürekli küfür hepimiz biliyoruz. Arkadaş din, aile gibi hassas tellere zaten sürekli küfür etti oralı olmadım da çok grafik ve detaylı bir şekilde kız kardeşime neler yapacağını söyleyince biraz asabım bozuldu :) Ekran görüntüsünü...
  2. kelomerosan

Sistemimi kaça satabilirim sizce

Sistemim: -R5 5600 -Rx 6800 -16 (2X8) gb Xpg Gammix D30 -Dark Guardian kasa -Cooler Master Elite V3 600W psu -Kioxia Exceria 480 GB SSD(74 sağlık) -Kioxia Exceria G2 1TB M.2 SSD(95 sağlık) -Lenovo G24-10 144hz TN Monitör kaça satabilirim belki önümüzdeki şubat mart gibi satıp üstüne koyup 7500F...
  3. kelomerosan

PS2 Modlama konusunda bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar kız arkadaım bana bir ps2 aldı ve önceden modlu bir şekilde geldi, kendisi test etti ve her şey çalışıyordu. Ben deneyince monitörümde input not supported diye bir baloncuk çıktı ama arkasında oyunlar oynanabiliyordu, birkaç ayar değiştirdim ve onu yaptığımdan beri hiçbir oyun...
  4. kelomerosan

100-200 liraya tıraş makinesi önerebilir misiniz?

Arkadaşlar genel olarak vücut kıllarım için kullanacağım, genel olarak koltuk altı ve alt vücut için kullanacağım. Önerisi olan var mı?
  5. kelomerosan

Uygun fiyatlı protein tozu önerebilir misiniz?

Arkadaşlar protein tozu diğer yollarla günlük protein ihtiyacımı kapatmaktan daha karlı olacak. Bildiğiniz fiyatı uygun olan bir protein tozu var mı? Bir tane buldum da fiyatı çok ucuz geldi güvenmedim pek https://proteinocean.com/whey-protein-lansman
  6. kelomerosan

Yeni Microsoft Edge'i beğendiniz mi?

Ben şahsen sevdim. Hiç detaylarını bilmiyorum, geçenlerde Google Chrome'da youtbe'da problemler yaşamaya başlamıştım ve bugüne kadar hala çözemedim. Herkes başka bir tarayıcı kullan dedi ama ben inat ettim. Yeni Microsoft Edge görünce neden olmasın dedim ve artık çok rahatım. Tek çözemediğim...
  7. kelomerosan

Sonunda çalışan bir PC :)

Arkadaşlar aslında bunu yazmam da biraz geç oldu ama artık rahat rahat oynuyorum. Bilmem kaç ay önce toplamaya başlamıştım ve sonunda çok güzel bir bilgisayarım var. Bana 1 sene önce seneye bilgisayarımda rdr2'yi ultra/high ayarlarda oynayacağım söylense inanmazdım ama burdayız. Hepinize çok...
  8. kelomerosan

Arkadaşlar bozuk 2012 iPad mini kaç liraya satabilirim?

Arkadaşlar şans eseri buldum, ekranı kırık, dokunmatiği çalışmıyor, arkasında çizikler var ama kalan her şeyi çalışıyor. Parçaları için kaç liraya satılabilir, bilen var mı?
  9. kelomerosan

Burda verimliliğimizin artması için gerekenler ne?

Mesela direkt belirli rakamlar mı bunlar mesela Reaksiyon skoru 1000 ve Mesaj sayısı 2000 olunca mı bronz olunuyor? Bilen var mı yoksa gizli bir şey mi nasıl yükseldiğimiz?
  10. kelomerosan

Herkesin yaptığı gibi pc özelliklerini nasıl altıma koyabilirim?

Arkadaşlar bilgisayar toplandı. Teşekkürleri ayrı bir şeyde ederim. Herkesin yaptığı gibi nasıl yazabilirim altıma?
  11. kelomerosan

PC için wifi alıcısı önerebilir misiniz?

Arkadaşlar bilgisayarım için wifi alıcısı lağzım. 100mbps internetim var 5g. Önerebileceğiniz pahalı olmayan, F/P bir wifi alıcısı var mı pc için?
  12. kelomerosan

BizdeHesaplı.com güvenilir mi?

Arkadaşlar 1600AF alacağım ve en ucuzu buedan, bir sonraki 50tl fark ile n11 de. BizdeHesaplı.com güvenilir mi, alışveriş yapanınız oldu mu? Link: https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-5-1600-6-core-3-20-3-60ghz-65w-wraith-stealth-fan-am4-box-urun-RYZ1600?ref=akakce&v=1.70.8
  13. kelomerosan

Penta Teknoloji güvenilir mi?

Arkadaşlar bir ekran kartı bulmuştum adamın faturası yoktu ama garantisi var demişti. Yazıştıktan sonra ürünü penta teknoloji den aldığını ve seri numarası ile takip edip edebiliyorlarmış. Ben çok emin olamadım, aranızdan penta teknoloji den alışveriş yapmış olan veya oraya faturasız bir ürünü...
  14. kelomerosan

USB to USB Datalink kablosu ne kadara satılabilir?

Arkadaşlar şu an taşınıyorum ve şans eseri böyle bir kablo buldum. Hiç açılmamış ve kullanılmamış. İnternette bunu fiyatını nedense bulamadım ama bir fikri olan varsa yazabilir mi? Digitus Network USB to USB Datalink Cable
  15. kelomerosan

İncehesap Gaming Gecesi için yardım eder misiniz?

Arkadaşlar eğer normalde alacağımdan daha indirimli olursa alacağım birkaç ürünü var ve onlarla ilgili birkaç sorum var. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Anakart:Gigabyte B450M H eğer daha düşük olursa 500 tl den almayı düşünüyorum. Normalde B450 S2H alıcaktım, farkları neler? İşlemci...
Top Bottom