Arama sonuçları: *

1. MuerteMiguel

Mezuna Kaldım Ama Askerlik Kağıdı Geldi ?

"Sn. Abdurrahman Kyaş yoklama kaçağı durumuna düşmemek için 31.12.2022 tarihine kadar askerlik işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. " yazıyo ve benim şu an öğrenci belgemde olmadığı için nasıl uzatacağımı ilmiyorum lütfen bilen birileri yazabilirmi bunu bir tek ben yaşamamışımdır heralde ...
  2. MuerteMiguel

Sivilce İzi Krem Önerisi

Arkadaşlar yüzümün çoğunluğunda sivilce izi (Kızarılıklar ve pütürcükler) var çok şükür çukurlaşma vs ve cildim çok fazla derecede yağlı bana önerebileceğiniz krem vs varmıdır ?
  3. MuerteMiguel

Bonsai nereden alınır nasıl yetiştirilir ?

Arkadaşlar bonsai alıp bakasım var. Hele ki o müthiş ağaçları gördükten sonra kesin kararım bir tane alıp yetiştirmek. Ama pek bi bilgim yok nasıl yetiştirilir, nereden almalıyım, aldığım ağaç da sorun varsa nasıl anlarım. Eğer konu hakkında bilgisi olan varsa beni de aydınlatırsa çok sevinirim...
  4. MuerteMiguel

Bilişim dallarından hangisini seçmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar bu yıl üni. sınavına giricem bilişim okumak istiyorum ama mühendisliğini tutturamam daha gerçekçi bir hedefim olsun istiyorum. Bilişim bölümü tüm alt dallarını bilen bir arkadaş varmı yada önerisi olan teşekkürler.
  5. MuerteMiguel

En sevdiğiniz ve En sevmediğiniz Web Siteler Hangileridir?

Evet en sevdiğiniz ve en sevmedğiniz siteler nedir Veya en yararlı ve en yararsız bulduğunuz siteler ? Ben başlayayım En sevdiğim:https://nezaman.be/ En sevmediğim:Twitter
  6. MuerteMiguel

Görev çubuğuna para birimini sabitlemek mümkünmü ?

İyi akşamlar arkadaşlar ethereum takip ediyorum ve tarayıcıda youtubede falan takılırken çıkmışmı,düşmüşmü gibi şeyleri görmek istiyorum acaba görev çuğuna veya herhangi bi yere sabitleme ihtimalim varmı ? Şimdiden teşekkürler.
  7. MuerteMiguel

Donanımarşivi.com'dan Bildirim

Merhaba Arkadaşlar Donanımarşivi.com ve donanımarşivi/forumdan bildirim almak istiyorum nasıl açabilirim fikri olan ?
  8. MuerteMiguel

1 PC yi 2 kişi kullanmak ?

başlıktada belirttiğim gibi küçük kardeşim var ve ağlıyor bakmak istiyor bende oyunumu vs oynayamıyorum kısacası tek pc ye 2 mönitör 2 klavye 2 mouse ile 2 pc gibi kullanabilirmiyiz ? programı vs varmıdır ? Sistem: r5 1600 AF Rx 5600 XT 8Gb adata xpg spectrix d40 B450m S2H
  9. MuerteMiguel

Forumda Rütbemiz Neye göre Artıyor ?

başlıkdada dediğim gibi rütbemiz neye göre artıyor ? 80+bronze 80+ silver vs vs den bahsediyorum.
Geri