Arama sonuçları: *

1. Efe Alper

Satılan parça garantisi nasıl işler

Mesela ben bilgisayardan bir parça sattım ve adama garanti belgesini verdim parçada sorun çıktı diyelim adam garantiye gönderirken bana mı ulaşması gerekiyor veya benim mi konuşmam gerekiyor garantiyi veren yerle 1603090659 up 1603090745 konu açtığım an kayboldu nereye gitti
  2. Efe Alper

Usb 16gb ama 250mb oldu

Usb içine memtest86 kurmuştum ama eski haline döndüremedim nasıl yapıcam bilen var mı
  3. Efe Alper

Donanım arşivi sunucuları

sunucularda mı sıkıntı var bende mi
  4. Efe Alper

Lol (15 karakterr)

Bu soru için konu açmıştım ama konuyu bulamadım nerden bulabilirim esk konuyu SORU:lol 10k mavi öze tek atacak güçlü karakter lazım master yi oynamsını severim
  5. Efe Alper

Steam oyunum hala iade edilmedi

Yaklaşık 2 gün oldu ama hala iade edilmedi ne zaman iade edilie
  6. Efe Alper

Papara kart hala gelmedi

Bu pazartesi kuryeye verildi olarak gözüküyor ama hala gelmedi ne yapmalıyım
  7. Efe Alper

Wallpaper Engine Arka Plan

Uykuya aldığımda veya oturum aç kısmında nasıl arka plana hareketli görsel koyabilirim 1598886514 Biri yardım edebilir mi?? 1598886752 @crazyreign
  8. Efe Alper

Antivirüs programı önerisi ücretsiz

Antivirüs programı önerisi aylık 5 lira falan da verebilirim
  9. Efe Alper

Papara kart adres sorunu

Papara Black card isterken adres kısmında kendi adresimi bulamıyorum sadece muhtarlık falan var ne yapabilirim
  10. Efe Alper

Papara kart adresim çıkmıyor

Black kart alıcam ama sipariş ederken adres yazma yerinde benim adresim çıkmıyor muhtarlık falan çıkıyor nasıl kendi adresimi bulabilirim 1598352812 Yardımcı olacak yok mu ya
  11. Efe Alper

Papara kart güvenilir mi?

Papara kart almak istiyorum ama tc kimlik falan istiyor versem sıkıntı olur mu? Ek para vermem gerekiyor mu kart almak için ve de 4 tane kart seçeneği var hangisini seçmeliyim?
Top Bottom