Arama sonuçları: *

1. O

Trendyol'unuz batsın.

Sabahtan beri artık görmekten sıkıldığım konu. O şu kadara ne alırım bu ne alırım. Adamlar yazmış giyim kategorisin de geçerli işte. Kuponun altına tıkla gösteriyor ürünleri. Sabahtan beri ne alırım ne alırım. GİT DON AL. @Mehmet Yılmaz @White Ravens Banlayın benim hesabımı. Sıkıldım yeter.
  2. O

Yeni İşlemci İle uzaya Çıkıyoruz !!

İnternet'te genel olarak PC parçalarına fiyatlarıa bakıyordum. Gözüme takıldı. Teknobiyotik yazım hatası yapmış. İntel 107200K karşınızda !! :) Bu işlerle uğraşanlar bilir böyle bir işlemci olmadığını. Fakat bilmeyen biri alırsa 107200K diye. Sıkıntı o zaman başlar :) **Mail atıldı. Anında...
  3. O

Vatan PC - Yeni Nesil diye Eski İşlemciyi Satıyor.

Resimi buraya bırakıyorum. Yorum bile yapmıyorum.
  4. O

Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/m·K 1gr Termal Macun

Uzun zamandır aradığım Termal macunu TR'de buldum. Bakalım 3900X'e nasıl bir OC yapacağım. Aynı zamanda ekran kartına'da kullanacağım sonuçlara nasıl etki edecek. Sonuçları buradan paylaşıyor olacağım.
  5. O

Fransa PS4 İzdihamı

Haberlere bakarken karşıma çıktı fiyata bak. 300 €' luk Cihazı 95€ satışa çıkartmışlar. Böyle görünce biraz içim acıyor Fiyat olarak. Fransa PS4 İzdihamı
  6. O

İlginç bir soru..

Aklıma takılan ilginç bir soru var. Yakında denemesini yapıp koyacağım buraya. Thermal Macun yerine Thermal PAD kullanmak... Sonucunu cidden merak ediyorum. Amazon - Termal PAD - Amazonda böyle bir ürün var mesela kullanıcıların büyük kısmı 5 yıldız vermiş. Olumsuz yorum yapanlarda olmuş.
  7. O

Dün geceden beri Ekran Kartı ile Yaşadığım Gergin Anlar..

Herkese Merhabalar; Uzun zamandır Ekran kartıyla ilgili bazı sorunlar yaşıyordum. Isınma tam Performans alamama gibi. Bu arada Ekran Kartı (ASUS ROG Posedion 1080Tİ) Kartı 2.El aldım. Ve garantisinin bitmesine yaklaşık 5-10 gün kaldı. Kart Testlerde - Oyunlarda 92 Dereceyi görüyordu. Belki...
Geri