Arama sonuçları: *

1. cabbagetofuswitch

Hamster Beslemek mi Yoksa Gamepad mi Almalıyım?

Arkadaşlar gamepad istiyorum hamsterda istiyorum ailem ya hamster yada gamepad dedi hamsterları araştırdım maliyeti 1000 tl üstü bide kokuyormuş yıkamak lazımmış yıkarım onda sorun yok ama tek sorun evde kedi var sizce napayım hayatımda hiç hamster beslemedim içimde kaldı yardım edermisiniz
  2. cabbagetofuswitch

Yurt Dışı Havası Taşıyan Şarkılar

Arkadaşlar böyle şarkılar çok hoşuma gidiyor kendimi yurt dışındaymış gibi hissediyorum :trpeepo: önerilerinizi bekliyorum❤️(şarkının anlamını biliyorum :D)
  3. cabbagetofuswitch

Lise Hayatım İçin Tavsiyeler Arıyorum

Arkadaşlar merhaba ben ortaokul 5 den beri sınıf arkadaşlarım olsun diğer şubeler olsun beni herdk zorbalıyorlardı bende bu yüzden dersleri boşladım ve bu sene liseye geçtim 1 sene geç başlamıştım neyse ben sayısal'ı yapamıyorum sözeli yapabiliyorum annemle vs konuştum okumak zorunda değilsin...
  4. cabbagetofuswitch

Masamı Düzenlemeyi Düşünüyorum fikir nasıl?

Arkadaşlar selamlar bir kaç haftaya yeni monitör alıcam aklımda şöyle bir plan var Bu şuanki fotoğraftaki monitörümü kasanın yerine koyucam yeni gelen monitörü ortaya koyucam kasayıda arkasına doğru koyucam monitörü sizce olurmu şuanki monitör 23,8 inç Kamera Ve Dağınıklık için özür dilerim
  5. cabbagetofuswitch

Chuck E. Cheese Türkiye'ye Geliyor

Chuck E. Cheese, 2026 yılı sonuna kadar İstanbul'da üç mağaza açarak Türkiye pazarına giriş yapacak. Marka, orta vadede Türkiye genelinde 60 mağazalık bir ağ kurmayı hedefliyor. İstanbul Antalya gibi yerleri okumuştum daha baya yer varmış türkiyede istanbuldan başka nerde açılcak detaylı bir...
  6. cabbagetofuswitch

Yeşil Forumdan Donanım Arşivine Geçiş

Arkadaşlar selamlar ben malum forumdan artık bıktım ve Donanım arşivine geçtim yav arkadaş sadece . koymadım diye 1 saat uyarı yiyorum biraz araştırdım sırf yeşil forumun ayrılmadan önceki adamına küfür etmişler diye adamın epostasını vs ifşa etmişler burda . koymassak uyarı yemeyiz değil mi ...
Geri