Arama sonuçları: *

1. E

Şu anki bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

Şu anki PC'ye bir 8 GB RAM daha eklersem ne kadara satabilirim? Sistem: AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Inno3D GeForce GTX 1660 Twin x2 6GB 192Bit Crucial Ballistix 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Sandisk SSD Plus 240GB 530/440 MB/s SSD. Seagate...
  2. E

Mewing nedir, nasıl yapılır, işe yararmı?

Arkadaşım bu tekniği önerdi bu nedir, nasıl yapılır detaylı anlatabilecek var mıdır ve işe yarar mı?
  3. E

PUBG de çözünürlüğü 1728,1080 yapmak isterken masaüstü de oldu!!

Sorunum yukarda masaüstümün kenarlarında boşluk oldu, sadece PUBG de 1728 e 1080 yapmak istiyordum nasıl düzeltirim masaüstünü?
  4. E

İlk yayın için sadece OBS yeterli mi?

Twitch üzerinden yayın açmak istiyorum (amacım çok ilerlemek değil günlük oynadığım oyunun yayınını yapacağım). Haliyle çok izleyicim olmayacak. Bunun için sadece OBS'den yayın yapsam yeterli mi? Yani Stream Elements, Streamlabs gibi programları kurmaya gerek var mı ilk yayınlardan? 2. sorum...
  5. E

Bu tür animasyonlar hangi programdan yapılıyor?

Bu animasyonu ve bunun gibilerini hangi program ile yapıyorlar ve PC ile yapılabiliyor mu?
  6. E

Bu internet hızı ile yayın yapabilirmiyim?

İnternet hızım bu şekilde PUBG, valorant vs. yayını açabilir miyim, açar isem kaç bitrate verebilirim?
  7. E

Moderatörlük için bilinmesi gereken şeyler neler?

Bir moderatörün (discord, twitch vs.) teknik olarak bilmesi gereken şeyler varmıdır varsa nelerdir?
  8. E

Kod yazmadan web site oluşturmak işe yarar mı?

Bir web site oluşturup orada çeşitli şeyler paylaşmak istiyorum ve az önce WİX adlı bir yer gördüm oradan herhangi bir kod yazmadan kendi sitemi yaptım. 13 lira verip 1 yıllık premium almak mantıklımı, bu site ile oluşturduğum kendi sitemden para kazanabilirmiyim? (Koyduğum fotoğraf premium...
  9. E

Kötü bir alışkanlıktan nasıl kurtulurum?

Kötü bir alıskanlığım var bundan nasıl kurtulabilirim (evet konudan baya uzak rahatsız olanlar report edebilirler)
  10. E

Konu dısı ama diş çürügünasil engellenir?

Beyler evet konu dışı ama size ciddi bir şey sormak istiyorum dişim çürümeye başlamış düzenli bir şekilde fırçalarsam bu çürüğü durdururmuyum gidermi çürük yoksa olan olmuş yayılmaya devam eder mi??
  11. E

Tosla dan paparaya para gönderme

Beyler benim tosla ve papara hesabım var ve toslada 4tl var bunu papara hesabıma atmak istiyorum atabilirmiyim ve nası atıcam yapapamadım bi yardımcı olurmusunuz?
  12. E

Spotify bozuldu ne yapıcam?!!!

Spotify dinliyordum reklam girdi 30sn boşa gitmesin diye çıkıp giricektim (10 snmi alıyor çünkü) böyle kaldı ve devam ediyor napıcam çıkıp girdim 2-3 kez ama olmuyor
  13. E

Papara ile amazon üyeliğini nasıl yapıcam?

Papara black kartım var ve amazon prime almak istiyorum ama başaramadım nasıl yapıcam son kullanma tarihi felan diyor neye göre yapıcam?
  14. E

Bilgisayar ile en hızlı nasıl oara kazanabilirim?

Bilgisayar ile en hızlı nasıl para kazanabilirim yorumlarınızı bekliyorum :)
  15. E

3d modül yapma programı önerisi

Hobi olarak uğraşmak için 3d model yapma programı önerir misiniz? (ücretsiz olursa sevinirim:))
  16. E

Papara Almak Mantıklı Mı?

Papara almak mantıklımı kredi kartının geçtiği her yerde kullanabilirmiyim (bim, a101, itopya, hepsiburada gibi) Birde paparamı ininalmi
  17. E

Adobe Premier Ücreti

Adobe premier pro kullanan varmı ödemesi nasıl ne kadar veriyoruz?
Geri