Arama sonuçları: *

1. S

Asosyalleşmeye başladım

Bildiğiniz üzere covid-19 salgını 11 Mart 2020'de Türkiyeye geldi. Her şey başta normaldi fakat artık davranışlarım değiştiğini her gün mide bulantısı baş ağrısı yaşamaya başladım ve kendimi aşırı fazla sorgulamaya başladım. Artık hiç olmayacak zamanlarda otururken bile hiç hatırlamamak...
  2. S

2 ay sonra geri döndüm

Yaklaşık olarak 2 ay yoktum lgs fln filan okul seçimi ardından gelen sorunlar vakit bulamıyordum . Bir gün donanım arşivinin videosunu izlerken aklıma burası geldi. Kısacası selamlar ben geri geldim :D
  3. S

LGS'YE 19 GÜN VAR SİZCE KAZANABİLİRMİYİM?

Ben 8. sınıfım okullar kapatıldığı vakit ben kendimi baya saldım. Sonra ramazanda soru çözemiyordum bide evde tadilat var lgsye 19 gün var ve bugün deneme çözdüğümde en iyi yaptığım konudan (Türkçe) 5y yanlışın matı çözemedim fendede 5y var sizce 19 günde bunu düzeltebilirmiyim baya kaygılanıp...
  4. S

WİNDOWS 10 Pişmanlıkmı

Ben Win 8.1 kullanıyorum gezdiğim bütün forumlarda windows 10 2004 güncellemesinden sonra bir sorun oluşan kişilerin ne kadar fazla olduğunu gördüm şimdi windows 10 kullanıcalrına soruyorum win 10 pişmanlıkmıdır
Geri