Arama sonuçları: *

1. gvggg1

Mart ayında kıyafetler için indirim var mı?

bu ay indirim var mı,varsa en yakını ne zaman ? kara cuma gibi
  2. gvggg1

En sevdiğiniz forum üyesi kimdir?

En sevdiğiniz veya sohbet ederken keyif aldığınız forum üyesi kimdir? En sevdiğiniz forum üyesi: @cfranko Mesala Böyle bir konu açmamın sebebi güzel bir ortam oluşturmaktı.
  3. gvggg1

Kupon kardeşliği nedir?

Birisi anlatabilir mi? Süresi bitti mi ve hangi ürünlerde kullanabiliyorum? Hemen hemen ne kadarlık indirim oluyor?
  4. gvggg1

Valorant'ta hangi sunucuyla oynamalıyım?

TR'de biraz sıkılıyorum. Millet birbiri ile kavga ediyor gereksiz yere (Başka nedenlerde var). Sizce hangi sunucu daha iyi olur ?
  5. gvggg1

Bilgisayarda okul not hesaplama (Kolayca)

Bilgisayarda nasıl not hesaplarım? Uygulama vs var mı? Her zaman telefondan giremiyorum.
  6. gvggg1

Jujutsu Kaisen (Anime) nasıldır?

Jujutsu Kaisen bu anime nasıldır, baya güzele benziyor. Anime öneriniz varsa söylebilirsiniz.
  7. gvggg1

Klavye hızımı nasıl artırabilirm?

Önerileriniz nelerdir?
  8. gvggg1

Amazon hesabı kapatılınca para durumu?

Amazon hesabı kapatıldığında para çekiyorlar mı?
  9. gvggg1

Amazon hesabı bekletildiğinde ne yapmam gerek?

Böyle bir mail geldi. Bundan sonra ne yapmam gerek pek fikrim yok. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
  10. gvggg1

En sevdiğiniz rapçi hangisi?

En çok sevdiğiniz rapçiler kimdir? Benimki: tupac, ceza, vio, allame, baneva vs.
  11. gvggg1

Ozbi sever misiniz?[Single]

Sizce nasıl olmuş?
  12. gvggg1

[TAHMİN]Sizce 11.nesil işlemciler nasıl olcak?

11700k ryzen 5 5600x işlemciyi geçebilir mi? 11.nesil işlemcilerin performansı tatmin edici olur mu?
  13. gvggg1

Forumda rankların farkı var mı?

Örnek:Forumda bronz ile goldun arasında ne fark var?
  14. gvggg1

Sandalyemi nasıl daha konforlu hale getirebilirim?

Sandalyemin oturduğu kısımdan memnunum fakat geriye yaslanınca boyun ağrısı oluyor.İnternetten boyun desteği gibi ürünler var mı?Sandalyenin bel kısmı kısa kalıyor.
  15. gvggg1

mpos air pro incelemesi

bu ürünün incelemesi var mı?Yapsam yararlı olur mu sizce?(Hiç rehber yapmadım)
  16. gvggg1

Animeler izlenir mi?

Anime hakkında bilgi verirmisiniz?Nasıl bir şey? Diğer türlerden ayıran noktalar vs...
  17. gvggg1

siyah sistem yoksa beyaz sistem mi

Arkadaşlar sisteminiz hangi renklerde olsa daha güzel olurdu derseniz. Benim aklımda beyaz kasa mavi ışık ve siyah veya beyaz kablolama
  18. gvggg1

bu sorunun cevabı nedir

Burda kaç tane dikdörtgen vardır? Lütfen salmayın.Ben 16 buldum.
  19. gvggg1

Telefon mu alayım yoksa ekran kartımı alayım?

İlk öncelikle herkese selam.Konuyu konu dışı kategoride açtım başka nerde açabilirim her hangi bir fikrim yoktu.Babam bana 2000 tl para verdi ve bu parayı telefon alman için dedi.Telefon almam için tek şansımdı(Şuan Samsung galaxy mini diye bir şey var bunla idare ediyorum).Cepimdede 4000 tl para...
  20. gvggg1

bu zamanda fitnesa gitmek mantıklımıdır(fikir)

16 yaşındayım annem ve babam kısa bende 162yim 50 bin nüfusluk bir ilçede yaşıyorum korona var diye 1 sene erteledim.spor salonuna sadece erkekler gidiyor.kararsız kaldım siz napardınız?(yaşadığım ilçede fazla alternatif yok ı yüzden fitnesa gitmek istiyorum )
Geri